Menu & Search
My nametags: zo onthoud ook papa van wie dat ondergoed nu ook alweer was

My nametags: zo onthoud ook papa van wie dat ondergoed nu ook alweer was

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Ondanks dat onze jongens zich twee jaar in leeftijd schelen, zijn ze bijna even groot en zit er maar één maatje verschil in hun kleding. Erg handig, want zo kan de jongste schurk de kleding van grote schurk het jaar erop aan. 

Bovendien vindt Flynn het erg stoer om kleding van zijn grote broer te mogen dragen. Maar ondanks dat het handig is, heeft het ook nadelen.

Het grote onderbroeken mysterie

Zo was er iedere week bij een van de jongens een standaard tekort aan onderbroeken en moest ik dus standaard tegen blote apenbillen aankijken, een klaagzang aanhoren over dat er weer iemand geen ondergoed had en kon ik weer op zoek  als een detective om het onderbroekenmysterie op te lossen. Aangezien papa ook de nodige bergen was wegwerkt (waarvoor ik hem super dankbaar ben) raken er nogal eens wat kledingstukken in de verkeerde kast, want die maten blijven lastig. (ik heb hier absoluut niets mee te maken) Zo heeft Julian vaak een maandvoorraad aan onderbroeken terwijl andere schurk er geen enkele heeft.

My nametags stickers met eigen ontwerp

Een oplossing voor dit onderbroekenissue was dus wel welkom. Daarom was ik in mijn nopjes dat ik een drietal setjes bij mynametags.nl mocht ontwerpen voor Julian, Flynn en Nolah.

Het leuke aan de rel=”nofollow”https://www.mynametags.be/ zelfklevende naamlabels die ik uit mocht kiezen is dat ze niet alleen op kleding geplakt kunnen worden maar bijvoorbeeld ook op servies. De naamlabels zijn naast wasmachine bestendig (tot 60 graden)  namelijk ook vaatwasser bestendig.

Het ontwerpen ging erg gemakkelijk, en er was een scala aan keuze. Zo kun je het lettertype aanpassen, de achtergrond en er een leuk logootje bij plaatsen.

Voor Julian ging ik voor iets stoers, en aangezien Julian nogal een digiboy is, koos ik voor een telefoon als logo. Flynn is meer van de piraten en kreeg dus een stoere piratenvlag. Voor Nolah uiteraard roze. (met een klaverbloempje omdat Nolah een ierse naam is)my nametags Nolah

Ik vind de stikkers erg mooi geworden, nog beter als hoe het eruit ziet op de website zelf, en tot nu toe zijn ze erg goed blijven zitten, ook na het wassen, en het aller aller beste is: je hoeft deze labels er niet in te STRIJKEN. (al hebben ze daar ook varianten van, maar mij niet gezien dus)

 

Voor dit artikel heb ik producten opgestuurd gekregen.

 

 

 

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!