Menu & Search
Nieuw jasje: mama ben jij een indiaan?

Nieuw jasje: mama ben jij een indiaan?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Ieder jaar weer vraag ik me af wat ik voor mijn verjaardag moet vragen aan mijn man. Simpelweg omdat ik geen nieuwe Tesla kan vragen 😉 ik kreeg overigens wel ooit een auto, en die is tot op heden nog mijn beste vriend. Omdat ik een nieuwe jas nodig had koos ik voor een praktisch cadeau.

Toen mijn man met een leren fringe jas op de proppen kwam wist ik niet zeker of ik er nou helemaal verliefd op was of dat het stiekem toch een beetje over de top was, paste zo’n excentrieke jas eigenlijk wel  bij me? Of was dat ding toch meer geschikt voor carnaval? (er missen alleen nog twee vlechten en een hoofdtooi en female Winnetou it is) maar het feit dat dat ding voor 70% afgeprijsd was, het mijn maat was, omdat het het laatste exemplaar was en heel misschien ook wel omdat niemand dat ding wil dragen, besloot ik het een kans te geven.

nieuw jasje

Ben jij een indiaan?

Nadat ik wat moed verzamelde besloot ik om er toch en plein public in te gaan paraderen. Onder de volwassen mensen pakte dat best goed uit. Ik kreeg zelfs een paar complimenten. Maar toen ik mijn kinderen uit school ging halen gebeurde het. ‘Mama, ben je nu een indiaan?’ en ook een ander kindje vroeg waar ik die mooie indianenjas had gekocht en waarom ik me verkleed had als indiaan. Je snapt wel dat dat ding toen een paar weken aan de kapstok heeft gehangen.

 

Alles went, zelfs een indianenjas

Hoewel ik tegenwoordig liever op safe speel met mijn kleding besloot ik de moed toch niet op te geven na het indianenvoorval op het schoolplein. Na een maand kwam indianenjas weer van de kapstok. Ik vind ‘m mooi en hoewel de fringetrend nu volgens mij wel zo’n beetje is overgewaaid, draag ik deze jas met trots. Al dan niet als een echte Pocahontas. (klinkt iets beter dan vrouwelijke Winnetou)

fringe jasje leer

Ook een indiaan worden? (voor de koudere zomerdagen en het najaar) Het jasje is van Goosecraft, maar bij onder andere forever21 verkopen ze ook dit soort jasjes.

Niet onbelangrijk: de foto met de prachtige groene parkachtige, (lees: hondenpad) realistische achtergrond zijn gemaakt door Julian, die de enige was die in ruil voor een snoepje zijn indianen mama op de foto wilde zetten.

Speel jij ook liever op safe met kleding? Wat is jouw meest excentrieke kledingstuk?

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!