Menu & Search
Nieuwe boek Grey, cheapass of bestseller?

Nieuwe boek Grey, cheapass of bestseller?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Het is alweer een tijdje gelezen dat de 50 tinten grijs gekte begon. Al die commotie om een pornoboek dacht ik nog. Ik hoef het niet te lezen. Maar ergens gaandeweg wist die verdomde Mr Grey me toch mee te slepen. Ik kocht het eerste deel voor op vakantie, liet het daarna stof vergaren in mijn kast en las toch maar de eerste pagina. Uiteindelijk heb ik alle delen gelezen.

Mijn mening? Als je door alle spanking en andere avontuurtjes van Ana en Christian heen leest zit er toch best een goed verhaal in. Heel stiekem ben ik dus ook een fan.

Het nieuwe boek: ‘Grey’

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar E.L. James heeft dus een nieuwe opvolger voor de Fifty shades reeks geschreven. Het nieuwe boek heet: ‘Grey’, en gaat dus over meneer Grey. Eigenlijk exact het zelfde verhaal ( en een stukje terug in de geschiedenis ) maar dan door ogen van Christian. Hier in Nederland is het overigens nog niet uit, als ik me niet vergis gaat dat 21 juli gebeuren. Maar uiteraard kun je het boek wel alvast reserveren 😉

Wederom heb ik er zo mijn bedenkingen bij. Kon die James dan echt geen beter verhaal verzinnen? Waarschijnlijk wél, maar de marketing rondom 50 tinten is inmiddels zo opgeblazen dat de truc vast nog wel een paar duiten zal opleveren. Ik zit me zelf nu al een tijdje af te vragen of ik toch weer in deze super slimme marketingtruc ga trappen of niet. Zal ik het stiekem net zo’n leuk boek vinden als die andere drie, of gaat het me enorm tegenvallen. ( Ik zeg trouwens steeds stiekem, omdat ergens me het gevoel bekruipt dat ik me moet verontschuldigen dat ik een Fifty Shades fan ben/was)

Tot slot hoorde ik laatst ergens de volgende anekdote voorbij komen: ”Wat als Mr Grey helemaal geen centen zou hebben. Wat zou er dan van hem over zijn?” Tja, een getraumatiseerde psycho die graag vrouwen slaat? Dan zou hij er waarschijnlijk niet zo makkelijk mee wegkomen en zou het meer een huiselijk geweld boek worden denk ik zo.

Ga jij ”Grey” lezen? Was je net zo’n fan als ik van de trilogie of vond je het 50 tinten niks? 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!