Menu & Search
Nieuwe webshop favoriet: Personaliseren met Bulbby

Nieuwe webshop favoriet: Personaliseren met Bulbby

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Voor het tot stand komen van deze blog is een product toegestuurd.

Jeanine heeft me kennis laten maken met de site van Bulbby. Ik weet niet of mijn man haar dat in dank gaat afnemen.Wat een geweldige site om producten met je eigen naam of logo te ontwerpen.
Ik was een gelukkig vrouw want ik mocht één product naar keuze uitkiezen om te personaliseren.
Nou dat was nogal een hele opgave, want ik zag zovéél leuks.

Mijn favorieten

Ik ben een moeder dus zoals dat gaat keek ik allereerst voor mijn zoon.
Waar zou hij nou blij van worden?
De vriendenboekjes gaan weer massaal in het rond op school en hoe leuk is het als je deze zelf kan ontwerpen? Ik ben verliefd op de jeans variant.

Bron: website van Bulbby

Opbergzakken voor het vele speelgoed kan je ook laten maken. Dit vind ik zelf helemaal geweldig om een kraammaand van te maken. Wil je gelijk een opvoedkundige aanpak dan kies je voor een wasmand. Jong geleerd betekent wellicht dat zijn toekomstige partner geen sokken hoeft op te ruimen naast het bed. Trek je deze lijn door dan kun je ook een kookschort voor kinderen maken.

Bron: Website van Bulbby

Dax heeft een kookschort en deze draagt hij trouw als hij mama helpt in de keuken. Vind je nou dat je man te weinig kookt? Wellicht is het een idee om een hint te geven en de man des huizes ook een schort te geven met een tekst waarbij de hint gelijk duidelijk is. Nu ik aan het typen ben zie ik ineens allemaal voordelen van de Bulbby site.De tassen en broodtrommels vind ik ook super leuk en handig. Ik heb nu stickers op de trommeltjes maar door de vaatwasser laten die toch wel eens los.

Stoer en Praktisch

Al kijkend onder het kopje kinderkleding viel mijn oog gelijk op het baseball vest.
Ik hou zo van deze stijl! Dax heet voluit Dax Memphis en gelijk ontstond het idee om Memphis op zijn rug te laten drukken. Dax is 6 jaar maar aangezien die kinderen soms in één maand zo kunnen groeien heb ik maat 7/8 gekozen. In de handige maattabel kon ik zien dat dit maat 122/128 is.
Je kan of op de voorkant of op de achterkant iets laten drukken. Ik hoop in de toekomst dat beide ook mogelijk is.
De site is zeer overzichtelijk en ook het kiezen van de kleur, lay-out, tekst ging allemaal heel simpel.
Kroontjes, superhelden of een sportthema de keuze is reuze.
Voor de liefhebbers die graag dezelfde outfit aan hebben als hun kleine mini-me: je kan dit vest ook bestellen voor volwassenen.
Voor sportclubs is dit ook hartstikke leuk en ik zag dat ze dan een korting aanbieden. Wellicht bieden ze dat ook aan bij gezinnen zo groot als een elftal? Gelijk handig als je de namen achterop laat drukken dan haal je ze misschien minder door elkaar. Het resultaat:

Ben ik tevreden?

Het vest werd heel snel bezorgd en dat is voor een ongeduldig type zoals ik heel fijn.
Het is werkelijk een super mooi vest van een stevige kwaliteit. De letters zijn er mooi glad op gedrukt met een klein zilver randje erin verwerkt.
Het kan echt dienen als jas als die ellendige regen maar wegblijft.
Voor menig vest in een reguliere modezaak betaal ik het zelfde (vest kost € 29,95) dus ik vind het echt een aanrader. Dax vindt hem heel stoer en ook heel belangrijk: heel lekker zitten.
Geen onhandig gedoe om een naamlabel in zijn jas te moeten naaien het is de juf op school gelijk duidelijk dat het zijn vest is.

Cadeautips

Wil je nou een keer een origineel cadeautje voor iemand kopen dan is deze site echt een aanrader.
Mokken, voetbal, koffiebeker, telefoonhoesje, opbergdoos of een fotolijstje zijn zomaar wat voorbeelden. Gemak dient de mens en vanuit mijn luie stoel kan ik zo de leukste cadeautjes maken. Zo hoef ik mijn koppie met grijze haren geen overuren te bezorgen om dagenlang te zoeken en te denken wat zal ik mijn beste vriend eens ga schenken.

Bulbby je staat onder het beroemde gele sterretje genaamd Favorieten.
Mijn man weet dit nog niet want ik ga nog een verjaardags- en vaderdagcadeau bij jullie bestellen.

Groet Kaat

Foto’s zijn gemaakt door Diana van Laarhoven

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Er zijn geen reacties :-(

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!