Menu & Search

Nolahs nieuwe Beebielove badpak (heb je weer zo’n moeder die haar baby in een badpak propt)

Nolahs nieuwe Beebielove badpak (heb je weer zo’n moeder die haar baby in een badpak propt)

Lekker zomerse post, komt ze nu mee. Was ook geheel de bedoeling maar ik had het afgelopen zomer te druk met zomerse dingen en aangezien dit badpak te leuk was om ongeblogt te blijven moest ik er toch echt even over schrijven. Afgelopen zomer maakte Nolah voor de eerste keer kennis met het zwembad (toen 4 maanden) en wat bleek? Nolah is een echt guppy in het water. Komt vast door die badbevalling 😉

Heb je weer zo’n moeder die haar baby in een badpak propt

Nu ik een dochter heb moest dat  eerste zwembadbezoekje natuurlijk in stijl. (niet dat het Nolah wat kan boeien) Maar ik als tijgermoeder in spe moest en zou een mini badpak kopen voor mijn dochter. Ja hoor, heb je weer zo’n moeder. Arm kind.

De zoektocht bleek makkelijker te zijn dan ik dacht want geheel perrongeluk vond ik in de sale echt het allerschattigste badpakje aller tijden van het merk Beebielove. Ik leek wel een kind in een snoepwinkel en bewaakte dit badpakje met mijn leven. Het ging me mooi niet gebeuren dat een andere kersverse moeder er met dit badpak vandoor zou gaan.

badpak van beebielove

Beebielove badpak voor mijn visje

Ik had nog nooit eerder van het merk Beebielove gehoord maar ik kwam er snel achter dat dit absoluut geen goedkoop merk is. Helaas wel met echt de stoerste en toch schattigste meisjes babykleding die ik tot nu toe was tegengekomen. Lucky for me was er sale en koste dit badpakje me nog maar de helft. Kon ik het niet voor laten liggen.

Maten

De maat die ze nog hadden was 74 en op het moment van kopen had Nolah pas maatje 62 maar dat bleek geen probleem want door Nolahs luierkontje en het feit dat dit badpakje kleiner uitviel paste het perfect. Inmiddels heeft ze wél maat 74 en past het nog steeds.

”Ik wou dat deze ook in het groot bestond” (badpak ellende)

Ik ben zo verliefd op het flamingo printje dat ik wou dat dit badpakje ook in het een volwassen maatje bestond. Hadden we gelijk twinning kunnen doen. Mijn eigen badpak zoektocht ging helaas niet zo gesmeerd. Zo kocht ik een badpak waarbij mijn borsten er in het zwembad spontaan en plein public uitfloepten en in het andere badpak dat ik via Etsy bestelde durfde ik me niet eens te vertonen. Over de verdere details zal ik niet uitwijden.

beebielove badpak
Achteraanzicht

Inmiddels heb ik al meerdere kleertjes van Beebielove gekocht waaronder een spijkerbroekje en een jumpsuit (ook in de sale) en ik ben super tevreden over het merk. De maten vallen normaal tot iets kleiner en zijn op internet en zijn ook in meerdere winkels te koop. Prima betaalbaar in de sale.

p.s. Ben je een jongensmoeder en zit je nu te balen als een stekker dat je je jongen niet in roze flamingo’s kunt stoppen omdat Beebielove niet genderneutraal is? (knipoog)

Voor jullie is er ook goed nieuws: in 2018 lanceren de oprichters van Beebielove het merk: jumping the couch! 

Ben jij ook zo’n moeder die haar dochter in een badpak propt?

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!