Menu & Search
Je hebt nooit genoeg glitterjurken, of toch wel?

Je hebt nooit genoeg glitterjurken, of toch wel?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Je hebt nooit genoeg glitterjurken, of wel? Dacht ik toen ik mijn collectie feestjurken dit jaar bekeek. Ieder jaar, zo rond november krijg ik last van glitterkoorts. Pailletten, glitters en kraaltjes, zolang het maar glinstert. Rokjes, tops en vooral jurkjes. Als ik weer een nieuw pareltje in handen heb denk ik altijd, ik ga jou zoveel dragen, friends for life! (althans voor een jaar, tot ik weer een nieuw, nog mooier exemplaar vind)

Helemaal gelukkig en trots als een pauw paradeer ik rond op de kerstborrels, etentjes, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag in mijn glitters. Zelfs op ”normale” dagen, trek ik het liefst een van mijn favoriete kitscherige exemplaren uit de kast. Het matcht dan ook perfect bij mijn kerstboom.

Stop met glitters kopen!

2016-01-04 14.23.202016-01-04 14.25.45

Een greep uit mijn collectie

Als ik niet beter zou weten, zou ik zo in het voorprogramma van Geer en Goor kunnen staan. Mijn collectie glitters is inmiddels zo groot dat ik een hele week elke dag een ander glitter-ding zou kunnen dragen.

Maar ook al zeg ik tegen mezelf dat ik het héél vaak zal dragen wanneer ik weer voor een rek met glamoureuze pareltjes sta, kom ik ook dit jaar weer bedrogen uit. In januari zakt mijn glitterkoorts namelijk weer tot het nulpunt en kan ik wanneer ik naar mijn glitterjurken kijk alleen maar denken:  ‘‘Serious woman, hoe heb je dit ooit kunnen kopen?”

Een enkeltje naar zolder

Ik heb mijn inmiddels overdreven collectie glitters weer in de steek gelaten, de rug toegekeerd en een enkeltje naar een stoffige doos op zolder (naast de kerstballen en andere kerstattributen) gegeven. Voor mij is het afgelopen met rond paraderen in glitters. Basta. Tot november 2016 dan, wanneer de glitterkoorts weer stijgt. Misschien dat ik het dan wel bij die collectie laat. Nee, nee toch niet. (kwestie van zelfkennis)

Zijn jouw glitters inmiddels ook al verbannen? 

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!