Menu & Search
Nooit méér een stom fotoboek maken dankzij Yourphotomag

Nooit méér een stom fotoboek maken dankzij Yourphotomag

In samenwerking met yourphotomag.com

Mijn ouders hebben bergen met foto’s van mij. Een album van mijn geboorte en foto’s van vakanties. Heel erg leuk om af en toe in te neuzen. Heus, ik was het ook van plan bij mijn jongens hoor, een fotoboek maken. 

Zo kocht ik toen ik zwanger was een groot fotoalbum en was ik van plan om bergen online fotoboeken te maken. Totdat ik erachter kwam hoeveel werk het eigenlijk wel niet was. Dus ik stelde het steeds uit. Of ik begon eraan en maakte een fotoboek niet af na een scheldpartij en heel veel frustratie. Eigenlijk schaam ik me  wel een beetje, dat ik echt helemaal niets heb bijgehouden maar jeetje, wat is het stom om fotoboeken te maken zeg! Of ben ik soms de enigste die hier zo gefrustreerd van raakt?

Een fotomagazine in een handomdraai

Maar er is goed nieuws voor luie mensen zoals ik. Anno 2016 kun je nu in een handomdraai een 36 tellende A4 glossy inelkaar zetten van al je bijzondere momenten (en minder bijzondere party foto’s als je dat leuk vind) gewoon met een app op je telefoon die al je laatste foto’s  van je filmrol in een handomdraai upload.Screenshot_2016-01-12-14-06-14

Het enigste dat je nog hoeft te doen  is een cover maken, een achtergrond kiezen en eventueel wat tekst toevoegen aan de foto’s. Ik was dus wel blij toen ik gevraagd werd om deel te nemen in de testgroep. Eindelijk de mooiste momenten uit mijn leven vereeuwigd in een magazine. (neemt ook gelijk minder plaats in beslag dan die robuuste foto-albums) Geen uitstelgedrag meer!

fotoboek maken
achtergrond uitkiezen

download

Omdat ik nog in de testfase zit heb ik alleen wat screenshots van de app zelf. Ik heb een trouwmagazine gemaakt van mijn bruidsfoto’s anderhalf jaar geleden alweer. Echt zo gaaf! Ik hoop binnenkort het eindresultaat met jullie te mogen delen. Mocht ik tevreden zijn dan is een geboorte-en vakantiemagazine de volgende stap.

Zelf ook een magazine maken

Wil je zelf aan de slag? Dan kun je via deze introductie link een maandelijks abonnement afsluiten. Omdat ik in de testgroep zit kost dat nu slechts €3,95 in plaats van €8,95. Ik hou jullie op de hoogte wanneer Yourphotomag live gaat en ik mijn trouwmagazine in handen heb.

Trouwfoto

Wat vinden jullie van dit concept? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. 

13 Comments

Klets mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 3 jaar ago

  Ik vind het wel een leuk concept! Alhoewel ik er ook wel van hou om zelf foto’s in een fotoalbum te plakken. Dan kan ik wat aan scrabbooking doen en dat geeft toch echt een iets persoonlijkere toets.

 2. 3 jaar ago

  Ik heb geen telefoon. En ik vind het nou ook weer niet zoveel werk. Ik neem aan dat je ook bij dit concept zelf de foto’s uitzoekt? En elke maand? Man, hoeveel foto’s moet je dan wel niet nemen, en zijn dat dan echt allemaal foto’s die het waard zijn om bewaard te worden? :S ik maak eens per 1 of 2 jaar een fotoboek met de foto’s die écht zijn blijven hangen. Want die overleven de tijd. Nope. Dit is niks voor mij.

  • juliaflynn
   3 jaar ago

   Het hoeft niet perse iedere maand Dae, kan ook eenmalig. Voor iedere maand zou ik het ook niet perse doen omdat je inderdaad niet iedere maand foto’s hebt waar je zo’n boek voor zou maken. Maar voor bijzondere momenten vind ik het verrekte handig.

 3. 3 jaar ago

  Wat leuk! Hier vind ik het ook enorm veel werk, maar wel leuk. Maar ik heb nog maar één kindje haha!

  • juliaflynn
   3 jaar ago

   Haha ja het is echt zo tijdrovend 🙁

 4. 3 jaar ago

  Super handig zeg! En wat een mooie foto’s ook. -x-

  • juliaflynn
   3 jaar ago

   Thnx!

 5. 3 jaar ago

  Lijkt me ontzettend handig! Ik had ook van die goede voornemens toen ik zwanger was. Ik ben niet verder dan 6 maanden gekomen met foto’s plakken 😉

  • juliaflynn
   3 jaar ago

   Haha ik schaam me er een beetje voor, ben blij dat er nu een simpele oplossing is!

 6. 3 jaar ago

  Geweldig! Wat een uitkomst!
  Ik begon ooit, 8 jaar geleden, met foto’s van mijn dochter af te drukken en in te plakken en kwam niet verder dan de bevalling. Van mijn zoontje heb ik nog helemaal niks gemaakt. Het plan was inderdaad om een online album te maken maar het kwam er niet van en inderdaad, ik irriteer me ook erg als ik ermee bezig ben!
  Dus blij dit te lezen!

  • juliaflynn
   3 jaar ago

   Haha ik vind het ook erg fijn dat ik niet de enigste ben. Zie altijd overal van die ijverige mensen met een stapel aan fotoboeken. Zo leuk maar niet voor mij weggelegd.

 7. 3 jaar ago

  Zo stom, ik houd van fotoboeken, maar de meeste programma’s of websites vind ik zo onhandig. Dit ziet er erg goed uit.

 8. 3 jaar ago

  Ziet er wel heel grappig uit en ben benieuwd naar het echte resultaat maar een maandelijks abonnement zie ik niet zitten.

Archief

Tekstschrijver nodig?