Menu & Search
Nooit méér een stom fotoboek maken dankzij Yourphotomag

Nooit méér een stom fotoboek maken dankzij Yourphotomag

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

In samenwerking met yourphotomag.com

Mijn ouders hebben bergen met foto’s van mij. Een album van mijn geboorte en foto’s van vakanties. Heel erg leuk om af en toe in te neuzen. Heus, ik was het ook van plan bij mijn jongens hoor, een fotoboek maken. 

Zo kocht ik toen ik zwanger was een groot fotoalbum en was ik van plan om bergen online fotoboeken te maken. Totdat ik erachter kwam hoeveel werk het eigenlijk wel niet was. Dus ik stelde het steeds uit. Of ik begon eraan en maakte een fotoboek niet af na een scheldpartij en heel veel frustratie. Eigenlijk schaam ik me  wel een beetje, dat ik echt helemaal niets heb bijgehouden maar jeetje, wat is het stom om fotoboeken te maken zeg! Of ben ik soms de enigste die hier zo gefrustreerd van raakt?

Een fotomagazine in een handomdraai

Maar er is goed nieuws voor luie mensen zoals ik. Anno 2016 kun je nu in een handomdraai een 36 tellende A4 glossy inelkaar zetten van al je bijzondere momenten (en minder bijzondere party foto’s als je dat leuk vind) gewoon met een app op je telefoon die al je laatste foto’s  van je filmrol in een handomdraai upload.Screenshot_2016-01-12-14-06-14

Het enigste dat je nog hoeft te doen  is een cover maken, een achtergrond kiezen en eventueel wat tekst toevoegen aan de foto’s. Ik was dus wel blij toen ik gevraagd werd om deel te nemen in de testgroep. Eindelijk de mooiste momenten uit mijn leven vereeuwigd in een magazine. (neemt ook gelijk minder plaats in beslag dan die robuuste foto-albums) Geen uitstelgedrag meer!

fotoboek maken
achtergrond uitkiezen

download

Omdat ik nog in de testfase zit heb ik alleen wat screenshots van de app zelf. Ik heb een trouwmagazine gemaakt van mijn bruidsfoto’s anderhalf jaar geleden alweer. Echt zo gaaf! Ik hoop binnenkort het eindresultaat met jullie te mogen delen. Mocht ik tevreden zijn dan is een geboorte-en vakantiemagazine de volgende stap.

Zelf ook een magazine maken

Wil je zelf aan de slag? Dan kun je via deze introductie link een maandelijks abonnement afsluiten. Omdat ik in de testgroep zit kost dat nu slechts €3,95 in plaats van €8,95. Ik hou jullie op de hoogte wanneer Yourphotomag live gaat en ik mijn trouwmagazine in handen heb.

Trouwfoto

Wat vinden jullie van dit concept? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!