Hoi! Wat ontzettend leuk dat je meer over mij en de website wilt weten! Mijn naam is Jeanine en ik ben founder van Strijken is suf! Ik ben getrouwd in 2014 en mama van drie schurken in de leeftijd van 1, 6 en 8. Een meisje en twee jongens. Oh en hier en daar lopen er ook nog wat dieren rond. Bij ons thuis is het vaak een chaos, druk maar vooral gezellig. 

Een tijdje geleden ben ik begonnen als ZZP verpleegkundige en tekstschrijver, nadat ik 10 jaar in het ziekenhuis heb gewerkt. Ik hoop dat ik in de toekomst fulltime kan overstappen naar het schrijven van teksten, boeken en blogs, want dat is wat ik het allerliefste doe!

Ik heb een hekel aan strijken maar houd wel van schrijven. Daarom ben ik in Maart 2015 ‘juliaflynn.nl” gestart. 

Nu anno 2018 voelde dit niet meer als ”mij”. Daarom ben ik geswitcht naar Strijkenissuf.nl meer hierover lees je hier.

Met SIS wil ik uitgroeien tot DE plek voor vrouwen die ook niet van strijken houden, maar wel van lezen. Een persoonlijk online lifestyle magazine voor mama’s die hun tijd liever besteden aan andere dingen dan aan strijken. Op SIS schrijf ik  dan ook over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals: de perfecte hamburger tot en met belangrijke vraagstukken als: Ben ik een slechte huisvrouw? Dat allemaal onder het mom van: ”de beste spot is zelfspot”.  

Over de website

SIS (zoals ik het graag afkort) is een persoonlijk online magazine voor hedendaagse mama’s die ook wel wat beters te doen hebben dan de hele dag strijken.Je vindt hier een uitgebreid aanbod van artikels over onderwerpen in de categorie: ouderschap, gezondheid, eten en drinken, lifestyle, werk en shoppen. Dat alles in een 100% strijkvrij jasje, en altijd lekker persoonlijk en herkenbaar geschreven door mij en soms door mijn gastbloggers.

De doelgroep

Strijkenissuf.nl wordt dagelijks vooral bezocht door vrouwen tussen de 25 en 45 jaar en dan voornamelijk mama’s. Maar ook mannen nemen er stiekem wel eens een kijkje. 😉 Voor meer gedetailleerde informatie over mijn doelgroep en bezoekersaantallen kun je een kijkje nemen in mijn mediakit. 

Vragen of opmerkingen?

Heb je misschien nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van mijn over mij pagina? Of zou je gewoon graag een berichtje willen sturen? Gezellig! Contact opnemen mag altijd via social media of email, ik antwoord dan met alle plezier op je vraag of opmerking. Indien ik niet achter mijn schurken aan het rennen ben of trash-tv zit te kijken met een zak chips, zal ik zo snel mogelijk reageren. 

Heel veel leesplezier!

Liefs,

Jeanine