Over SIS!

 

 

Wij zijn alles behalve suf!

 

Hi!

Tof dat je meer over mij en de website wil weten! Mijn naam is Jeanine en ik ben founder van Strijken is suf! Ik ben getrouwd in 2014 en mama van drie schurken in de leeftijd van 3, 8 en 10. Één meisje en twee jongens. Bovendien lopen er hier en daar ook nog wat dieren rond. Bij ons thuis is het vaak chaotisch maar meestal ook gezellig.

Strijken is Suf eigenaar

Een tijdje geleden ben ik begonnen als ZZP verpleegkundige en tekstschrijver, nadat ik 10 jaar in het ziekenhuis heb gewerkt. Vervolgens ben ik van start gegaan als woonbegeleider in de GGZ maar inmiddels zit ik thuis en heb ik zelf begeleiding nodig. 😉 Ik heb momenteel zelf labelkwartet bij het GGZ en ben volop aan de slag met therapie.

Schrijven is wat ik het liefste doe (is helend) en het liefst over alles. Daarom voilá: een persoonlijk blog over alles. Verre van suf. Dat kan ik van strijken niet zeggen. Dat doe ik dus nooit. strijkenissuf.nl was geboren. En ze leefde nog lang en gelukkig. Althans, in ieder geval een gelukkig en turbulent leven als perfecionistische chaoot. Dat gaat nogal eens mis maar dat levert wel leuke verhalen op. Wat weer leuk (en dus niet suf) voor jullie is.

Spannende plannen

Met SIS! wil ik uitgroeien tot DE online plek voor nieuwerwetse en authenthieke vrouwen die ook niet van strijken houden, maar wel van lezen. Mijn eigen religie voor iedereen die ook gelooft dat strijken suf is en verder durft te kijken dan haar strijkplank lang is. 

Mijn missie? Een platform annex dagboek voor mijn eindeloos gelul zodat ik dat mijn vrienden, familie maar bovenal mijn echtgenoot, kan besparen. En in het bijzonder: een persoonlijk, herkenbaar en taboedoorbrekend blog neerzetten. 

Waar herken je een echte SIS! blog aan?

Op Strijken Is Suf schrijven we over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals: de perfecte hamburger tot en met belangrijke vraagstukken als: Ben ik een slechte huisvrouw? Maar voornamelijk ook columns met mijn eindeloos gezwets. Een inkijkje in mijn behandeltraject, of reviews over alles behalve strijkijzers. maar ook taboe-onderwerpen gaan wij niet uit de weg! Al met al zijn onze blogs altijd: persoonlijk, zonder kaders, vaak herkenbaar, vernieuwend, met (zwarte) humor en regelmatig doordrenkt met zelfspot. 

Over de website

SIS (zoals ik het graag afkort) is een persoonlijk online magazine voor hedendaagse mama’s die ook wel wat beters te doen hebben dan de hele dag strijken.Je vindt hier een uitgebreid aanbod van artikels over onderwerpen in de categorie: ouderschap, liefde, gezondheid, eten en drinken, life- en mindstyle, werk en shoppen. Dat alles in een 100% strijkvrij jasje, en altijd lekker persoonlijk en herkenbaar geschreven door mij en soms door mijn gastbloggers

De doelgroep

Strijkenissuf.nl wordt dagelijks vooral bezocht door vrouwen tussen de 25 en 45 jaar en dan voornamelijk mama’s. Maar ook mannen nemen er stiekem wel eens een kijkje. 😉  De SIS doelgroep is dus verre van suf. Voor meer gedetailleerde informatie over mijn doelgroep en bezoekersaantallen kun je een kijkje nemen in mijn mediakit. 

Vragen of opmerkingen?

Heb je misschien nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van mijn over mij pagina? Of zou je gewoon graag een berichtje willen sturen? Gezellig! Contact opnemen mag altijd via social media of email, ik antwoord dan met alle plezier op je vraag of opmerking. Indien ik niet achter mijn schurken aan het rennen ben of trash-tv zit te kijken met een zak chips, zal ik zo snel mogelijk reageren. 

Heel veel leesplezier!

Liefs,

Jeanine