Menu & Search
Plissé en streepjes, eerste aankoop na mijn bevalling

Plissé en streepjes, eerste aankoop na mijn bevalling

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Bij alle drie de zwangerschappen dacht ik toen ik naar mijn blubberbuik keek enkele minuten naar de bevalling: komt dit ooit nog goed? (deze gedachte was niet zomaar een gedachte, nee ik schreeuwde dit naar mezelf in mijn hoofd met een trillend lipje)

Heel eerlijk? Nee, nooit meer, en het wordt bij iedere volgende zwangerschap alleen maar erger. Oké, de tijgerstrepen en blubberbuik wordt wel nog minder hoor maar get real, we kunnen niet allemaal celebrities zijn met een bankrekening vol met virtuele dollars voor personal trainers en plastische chirurgie. Ik draag mijn buikje met tijgerstrepen met trots wanneer ik naar mijn kinderen kijk. (en soms baal ik er gewoon even enorm van, mag ook)

Voor de eerste keer weer winkelen na de bevalling

Maar goed, genoeg horrorverhalen. Ik kon natuurlijk niet voor eeuwig in mijn zwangerschapskleding blijven rondlopen. Er moest dus geshopt worden.Het was dan ook weer even confronterend om mezelf bij elkaar te rapen om te gaan shoppen voor nieuwe outfits. Niet lang hoor, want toen ik de H&M  binnenstapte was het weer als vanouds en was het graaien wat ik graaien kon om vervolgens meer dan de helft weer aan de verkoopmedewerkster mee te geven.

Plissérok gekocht

Iets wat ik wel heb gehouden en gelijk verliefd op was was deze roze plissérok. Ik ben sowieso dol op rokjes en jurkjes, ook omdat spijkerbroeken mij altijd afzakken. Het fijne aan de plissérok is dat je er zo leuk mee kunt combineren. Ik ging voor een basic streepjes shirt, maar een witte top of leuk zwart t-shirt en zelfs een spijkerblouse zouden hier prima op staan. Leuk om te dragen op rainy days zoals vandaag, om de boel op te fleuren, of op de zonnige wat minder warme dagen.

Deze poederroze plissérok heb ik gekocht bij H&M en kost €34,99,-  het is van 100% polyester. De stof glimt. en het shirtje is afkomstig van de basic collectie van H&M en kost €9,99,-.

Deze outfit is 100% strijkvrij en daarom 100% juliaflynn.nl proof.

Ik combineerde deze outfit met enkellaarsjes van C&A, maar witte sneakers of leuke sandalen staan hier ook supertof onder.

fotografie en credits naar: mijn geduldige man die de foto’s 10.000 keer heeft moeten maken omdat ik me geen houding weet te geven voor de camera.

Vond jij het lastig om na de bevalling kleding te kopen?

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!