Menu & Search
Poncho, ik snap niets van jou!

Poncho, ik snap niets van jou!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

De herfst is met stip mijn favoriete modeseizoen. Leuke breisels, enkellaarsjes én poncho’s! Althans, breisels en enkellaarsjes had ik al in mijn bezit, qua poncho ervaring ben ik echt nog een groentje. 

Daar moest verandering in komen. Steeds als ik er iemand mee zag dacht ik: leuk, wil ik ook! (en sloeg er een soort van jaloezie toe). Het leuke is dat mijn man poncho’s ook erg mooi vindt dus nog een extra reden —al is het maar om hem te verleiden— om zo’n ding te kopen. Geen gezeur dit keer dus na het shoppen.

De perfecte poncho op het eerste gezicht

Laatst liep ik langs een super leuk winkeltje (SierenSo) bij ons in het dorp en daar zag ik al een aantal poncho’s hangen. Ik had niet meer dan mijn mans  goedkeurende opmerking, kijk leuke poncho’s nodig om naar binnen te gaan en gretig het rek  met poncho’s in te duiken. Een mintgroene had gelijk mijn volle aandacht-lievelingskleur!- en zonder ‘m verder te passen of wat dan ook ging deze nieuwe aanwinst met me mee naar huis.

Poncho weer

Gelukkig was dankzij het koude gure herfstweer het moment snel aangebroken dat ik mijn nieuwe poncho kon uitproberen. Ik had me er al op verheugd om er helemaal bohemian en volgens de laatste herfstmode bij te kunnen lopen zodat ik ook kon pronken over het schoolplein. Vlug trok ik het kaartje eraf en wilde ‘m als een trui over mijn hoofd doen, maar TOEN sloeg de paniek een beetje toe. Het was gewoon een uit de kluiten gewassen sjaal. Ik was in de war. Poncho of Sjaal? Zien die dingen er altijd zo uit? Hoe krijgen al die vrouwen ze zo mooi omgeslagen?

S.O.S. can someone help me?

Op allerlei manieren probeerde ik dat ding om te slaan. Te lang-te kort-te lelijk-scheef… Telkens zat mijn eerder nog zo geliefde poncho niet goed. Ik riep mijn man erbij, die altijd overal een antwoord op heeft, maar ook hij was een beetje in de war van deze grote sjaal en begon gelijk te vouwen en te knopen terwijl ik telkens riep dat het anders moest.

Uiteindelijk vonden we dan toch een beetje een acceptabele manier om ‘m zo te bevestigen dat het ook bleef zitten. Zo kon ik er toch nog een beetje mee pronken.Toch snap ik op de dag van vandaag nog steeds niet hoe ik deze poncho echt moet dragen, of beter gezegd, hoe ik het voor elkaar krijg dat de poncho niet telkens onderweg van me af dondert zonder dat ik er belachelijk uitzie.

Anybody?

 

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!