Nu aan het lezen
Promotie gemaakt, ik werk nu óók voor mijn man

Promotie gemaakt, ik werk nu óók voor mijn man

werk voor man

Naast mijn carrière als verpleegkundige en huisvrouw, heb ik er sinds kort een nieuw baantje bij. Werkgever: mijn man. Dat ging niet zonder slag of stoot. Nee, ik heb hard moeten zwoegen voor deze functie. 

Al een jaar nu heeft mijn man een eigen bedrijf, echo-consult  (John is sportfysiotherapeut en met een moeilijk woord musculoskeletaal echografist, wat niets anders betekend dan dat hij echo’s maakt van bijvoorbeeld schouders, en knieën om zo eventuele schade op te sporen. Dit doet hij aan huis en in praktijken waar ze geen echo-apparaat tot hun beschikking hebben)  ja, ik zit hier nu even kei hard reclame te maken want dat behoort nu ook tot mijn takenpakket.

Voor al uw pretecho’s

Zijn bedrijfje gaat steeds beter, al denken veel mensen tot op heden dat hij pretecho’s maakt van zwangere vrouwen. Daar ben ik erg trots op, maar er is zeker nog ruimte voor verbetering.  Ik zeur al maanden aan zijn hoofd dat hij zijn bedrijf meer moet promoten. Blogs moet gaan schrijven, zijn Facebookpagina actief moet houden en zelfs op twitter moet. Helaas heeft hij daar nog niet veel tijd voor gehad, want met nog twee baantjes, 3 kinderen, een hond (en een vrouw) die hun aandacht opeisen bleef er de laatste tijd niet veel over om in zijn bedrijfje te steken. Maar gelukkig heeft hij nu een amateur social media expert en blogger in huis gehaald. En een verdomd goeie. Ik dus.

Mr perfectionistisch

Zoals ik al zei, erg makkelijk was het niet, om in dit bedrijf te infiltreren met zo’n perfectionistische chief excutive office, wat trouwens enorm sexy klinkt, maar dat terzijde. Want mijn nieuwe baas is nogal perfectionistisch. Zo leest hij me regelmatig de les over het huishouden, en hoe ik hier nog meer in kan groeien (ja, deze huisvrouw heeft ambities, want eerlijk is eerlijk, erg goed ben ik er niet in) Feedback geven doet hij trouwens wel steeds beter en steeds meer volgens het hamburgermodel (positief-negatief-positief) dat moet ik hem nageven. Maar hij zou Mr. perfectionistisch niet zijn als hij advies van mij zou aannemen. Altijd de touwtjes in handen.

You’re hired!

Toch trok ik de stoute schoenen aan en schreef een tekst voor zijn bedrijf. Een ontzettend ordinaire Tel-Sel achtige blog. Laat NU een echo maken en u weet direct meer. (ik heb het wel een beetje ingepakt) en wat denk je? De baas was tevreden! Al was het volgens mij lastig om toe te geven door meneer ik-vertel-je-wel-even-hoe-je-het-huishouden-moet-runnen-want-dat-kan-ik-ook-veel-beter. Aangenomen! Ik mag voortaan dus vaker stukjes voor zijn website schrijven en wie weet in de toekomst zelfs zijn website en Facebookpagina beheren. Mijn handen jeuken, ik kan niet wachten!

Hoe mijn nieuwe werkgever bevalt

See Also

 

Tot nu toe bevalt mijn nieuwe werkgever wel, het is erg leuk om John met zijn bedrijfje te helpen. en even zonder grappen, Mr. perfectionistisch valt best mee. Ik ben enorm trots op hem hoe hij iedere dag weer zijn best doet voor ons gezin en zo hard werkt. Een wanbetaler is het wél, want die factuur is nog steeds niet betaald.

bron foto

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (15)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top