Menu & Search
Proosten met een glaasje geitenmelk en cherrycola

Proosten met een glaasje geitenmelk en cherrycola

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Sinds een aantal maanden breng ik een groot deel van mijn tijd door op bed en op de bank, had ik een hekel aan schrijven en wilde ik liever nog strijken (wat ik wijselijk niet gedaan heb) drink ik opeens geitenmelk en koop ik stiekem blikjes cherry cola, omdat mijn onderbewustzijn dat tegen me zegt.

Maar dat is nog niet alles; Dokter Pol op National Geographic maakt me aan het huilen wanneer hij met zijn blote arm zo een levend kalf uit een al 24 uur bevallende koe weet te bevrijden en wordt ik boos op mijn man als hij me zelfs maar —in mijn opinie— een beetje verkeerd aankijkt. Klinkt psycho niet? Een beetje wel, geef maar toe. Maar ik lijd niet aan een of andere stoornis, nee ik voel me zelfs beter dan ooit. (oké, op 14 weken braken na dan en nog de nijging om altijd en overal te slapen waar ik maar kan)

Geen bikinibody gone wrong dieet

De mensen in mijn naaste omgeving wisten het natuurlijk al want ik ben niet zo van de geheimen maar wanneer je me op straat tegenkwam en je afvroeg of ik wel het juiste bikinibody dieet volgde nu ik iedere week in volume lijk toe te nemen en in plaats van salades, big mac’s naar binnenschuif—wat ik ook daadwerkelijk doe—heb je het mis.

Haal de kristallen glazen gevuld met geitenmelk en cherrycola maar tevoorschijn want na al die ellende ben ik namelijk weer zwanger! (in denkbeeldige neonletters) Al 21 weken! (in nog grotere neonletters) proost!

En of het een jongen of een meisje is en ik dat ook bekend ga maken en dan een geslachtsonthullings feestje vier met ordinaire confetti taart gevuld met roze of blauw? Nee hoor doe normaal. Voor nu ga ik gewoon genieten van  het feit dat alles goed gaat en ik mijn man ongegeneerd laat op de avond naar buiten kan sturen voor een lekker patatje met mayo, dat én ik ga helemaal los op de roze tule rokjes, strikjes kant en andere meisjesachtige spulletjes want pink is the new black! Ja écht, we krijgen een meisje! Heb ik het toch verklapt.

Maar een derde jongetje was uiteraard ook leuk geweest. Uiteraard.

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!