Zou je graag willen adverteren op Strijkenissuf.nl of op een andere manier willen samenwerken met mij? Dat kan! Ik bespreek graag de mogelijkheden om tot een leuk en origineel idee te komen. Staat jouw vorm van samenwerking er niet bij? Suggesties zijn altijd welkom. Ik denk graag met je mee.

Doelgroep en statistieken

De website is vooral gericht op vrouwen tussen de 25 en 45 jaar. Moderne vrouwen en mama’s die allemaal net als ik een hekel aan strijken hebben en hun tijd liever besteden aan andere zaken, zoals het lezen van leuke artikels op SIS. 😉

Zou je graag meer informatie willen hebben over de doelgroep en statistieken? Neem dan een kijkje in mijn mediakit. 

Wat kan ik voor je betekenen?

Reviews

Heb je een mooi product of leuke dienst en ben je benieuwd of ik daar net zo enthousiast over ben?  Natuurlijk behoort dat tot de mogelijkheden. Ik probeer mijn reviews altijd met een originele insteek te schrijven. Standaard reviews zijn al genoeg te vinden op beoordelingssites. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat een product of dienst iets minder goed bevalt. In dat geval zal ik altijd overleggen of er over wordt gegaan tot plaatsing.

Editorial/advertorials

Ik vind het erg leuk om editorials te schrijven. Ik steek hier dan ook veel tijd in. Voorwaarde is wel dat het onderwerp bij mij en mijn website past.  Natuurlijk is het ook mogelijk om een advertorial te laten plaatsen. Vraag naar de voorwaarden.

Winacties

Winnen doen we allemaal graag. Nog leuker vind ik het om mijn lezers blij te mogen maken met give aways. Vaak worden winacties op Juliaflynn.nl goed bezocht en reageren mensen enthousiast. Lijkt het je leuk om je product of dienst meer onder de aandacht te brengen en mensen blij te maken? Dan organiseer ik graag een winactie met je. Een voorbeeld van een winactie vind je hier

  • Bannerplaatsing

Jouw bedrijf in de spotlights voor een vaste periode? Het is mogelijk om een banner te laten plaatsen op mijn website.

  • Persuitjes of persreizen

Ik of een van mijn gastbloggers is tevens beschikbaar om verslag te doen van uitjes of het maken van een persreis.

  • Linkplaatsing (no follow)

Het is mogelijk om in een geschreven artikel of populair eerder gepubliceerd artikel een link te laten plaatsen. Vraag naar de voorwaarden.

Voorwaarden en tarieven

Enthousiast? Of heb je misschien nog vragen over de voorwaarden en tarieven. Aarzel niet en neem contact met me op.Ik beantwoord je vragen graag en streef er naar om binnen twee werkdagen te antwoorden.

Strijkenissuf.nl is ingeschreven bij de KVK: 69638845