Menu & Search
Nieuwe sneakers (haat-liefde verhouding met platte schoenen)

Nieuwe sneakers (haat-liefde verhouding met platte schoenen)

Ik heb een haat-liefde verhouding met schoenen. Uren kan ik door winkels slenteren. Gemiddeld heb ik dan zo’n honderd verschillende paren in mijn handen (of aan mijn voeten) voordat ik de perfecte schoen heb gevonden.

Hoe hoger hoe beter

Als ik die dan eindelijk heb gevonden ben ik er dan ook dolgelukkig mee. Helaas heb ik niet zo’n gemakkelijke voeten. Ik heb namelijk enorme platvoeten. Vaak passen ze niet of doen ze na verloop van tijd pijn. Laat ik nou net een enorme voorliefde hebben voor hoge lees: hoe hoger hoe beter hakken. Toch heb ik mezelf laatst verrast. Want hoewel ik zwoor om nooit en te nimmer sneakers of gympen te dragen tenzij ze dienen om te sporten, heb ik dan toch twee paar gekocht om te proberen.

Sneakers zijn op dit moment echt helemaal hip. Ik vind ze erg leuk om te zien bij iemand anders, ik ben dan zelfs een beetje jaloers, want ze staan ontzettend stoer. Maar wanneer ik ze zelf draag voel ik me altijd ontzettend lomp en klein. Gelukkig zijn er nu ook schattige niet lompe meisjes sneakers in heel veel vrolijke kleuren en prints.  Ik besloot te gaan voor vrolijke bloemetjes.  20150327_130522_resized

Toen ze er eindelijk waren ben ik gelijk met de schoenendoos naar mijn slaapkamer gestormd om ze uit te proberen. Maar toen gebeurde het. Wat moest ik in godsnaam aan bij deze sneakers.

Verbannen naar de hoek van de kamer

Mijn kledingkast was totaal niet afgestemd op deze vrolijke jongens. Een rok of jurk? Dacht het niet. Jeans dan maar met een t-shirt. Toen ik eindelijk een matchende outfit gevonden had heb ik ze dan toch aangedaan. Ik voelde me totaal niet mezelf, maar besloot om ze toch het voordeel van de twijfel te geven. Twee dagen lang heb ik ze trouw gedragen. Oké, ze lopen inderdaad wel lekker. Ik kreeg minder snel pijnlijke voeten. Ik was er zelfs bijna aan gewend! Maar vanochtend kwam er dan toch een einde aan. Ik heb ze verbannen naar de hoek van mijn slaapkamer. Vlug heb ik mijn hoge laarzen uit de kast getrokken. Pijnlijke voeten of niet. Voor mij is er voorlopig een einde gekomen aan onze korte en onstuimige relatie. Goodbye sneakers.

Welke schoenen draag jij het liefste?

 

Volg jij me al op: |Instagram|Pinterest|Facebook|LinkedIn|Twitter|? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow


EN VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!


Er zijn geen reacties :-(

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!