Menu & Search

Het spijt me lieve schat, mama moet weer werken| Sanne

Het spijt me lieve schat, mama moet weer werken| Sanne

BAHBAH! Ken je dat gevoel dat je blij bent maar ook weer helemaal niet? Dat had ik al van vorige vrijdag, want vandaag was het einde van mijn eerste werkweek na mijn “baby – vakantie”.

Ik hou van mijn werk

Ik had er zooo lang naar uit gekeken om terug aan het werk te gaan. Want wat een heerlijke job/collega’s heb ik toch! Door bekkeninstabilliteit moest ik vroegtijdig stoppen met werken en dat vond ik écht niet fijn. De weken tot aan mijn bevalling ben ik redelijk vaak langs geweest op het werk. Waarom? Geen idee eigenlijk. De sfeer van de solden opsnuiven? Mijn collega’s opnieuw zien? Ik weet het niet, maar het deed me goed! YUP ik hou van mijn werk/collega’s, sommigen vinden dit heel raar!?

Moest ik me schamen dat ik weer ging werken?

Enkele dagen voor ik effectief terug aan het werk moest, begon het “ambetante” gevoel te komen. Is het niet te vroeg? Zou ik nog even thuis blijven? Er ging zelfs door mijn hoofd dat ik me moest schamen om al terug te gaan werken.

Maar ik weet diep vanbinnen dat dit echt wel moet, mama moet gaan werken! Uiteraard om vervolgens weer onbeschaamd onlinete kunnen shoppen 😀 hahahahahahahahaha #SorryNotSorry <3

 

Er eventjes tussenuit, geen geween, geen t- shirts vol zever en zure melk. 😀 Maar dat betekent ook geen baby, geen knuffels de hele dag door, geen mama – baby tijd. Ik heb het best moeilijk gehad onderweg naar mijn werk hoor, wetend dat als ik thuiskom mijn kleintje al in dromenland ligt. Stiekem hoopte ik dat hij wakker zou zijn als ik thuis kwam. Maar neuuuhhh, Vinz dacht er duidelijk anders over!

Een zieke baby

Wat er ook nog bijkwam was dat hij toch zo ziekjes was, net op de dag dat ik moest beginnen met werken. Ja, daar ging mijn goesting om te gaan werken. Arm kind toch! Moest hij zijn zieke dag zonder mama doorbrengen (ik denk dat het trouwens voor mama erger was dan voor Vinz). Wat een geluk dat de “babysit/omie” niet zo ver van mijn werk woont en ik er dus snel was! Hij was ook absoluut in goede handen en dat stelt me gerust.

Mijn eerste werkweek

Nu is mijn eerste werkweek als mama best goed meegevallen hoor! Ja natuurlijk hoop je dan dat het snel vooruit gaat maar ergens was ik ook opgelucht. Is dat fout van me vind je? Dat ik even blij was dat ik er tussenuit was? Dat ik van de rust heb genoten? Het deed me in ieder geval heel goed, ondanks dat ik zooooo moe was toen ik thuis kwam! En ach ik heb alweer een dagje vrij, tijd om te genieten van de mama – baby – knuffeltijd! En ik geniet er nu dubbel zo hard van! <3

Zijn er nog mama’s of papa’s die het moeilijk hadden met hun eerste werkdag? Hoe hebben jullie het aangepakt? Wat ging er door jullie heen?

XO Vinzieboy

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!