Nu aan het lezen
Strijken is suf punt en el online!

Strijken is suf punt en el online!

Vorige week kondigde ik aan dat Juliaflynn.nl ging stoppen en dat het nieuwe domein waarschijnlijk half november ergens online zou komen. Bovendien beloofde ik dat er niet zoveel zou veranderen.

Helaas vonden ik en mijn wispelturigheid na heel wat overpeinzingen dat dat niet snel en goed genoeg was! Dus stortte ik me afgelopen week volledig op de verhuizing (ik had een beetje hulp van de WordPress helpdesk) mét resultaat.

Naast de domeinnaam en Social Media namen veranderde ik ook nog eens van lay-out. Maar ondanks mijn wispelturigheid en perfectionisme als het op mijn website aankomt denk ik dat ik echt kan zeggen dat ik best wel heel erg tevreden ben. Op wat aandachtspuntjes na. Spreekt de perfectionist weer!

Super trots

Om eerlijk te zijn ben ik gewoon super trots op mijn nieuwe blog! De domeinnaam is er een naar mijn hart, het uiterlijk vind ik zelf mooi en de boodschap die ik uit wil dragen nog leuker.

En daarom wil ik jullie lieve SIS-ers vanaf nu allemaal welkom heten op strijkenissuf.nl! Voor diegene die mijn blog nog niet zo lang volgen komt er nog een voorstel rondje aan. Maar je mag ook zeker een kijkje nemen op de over mij pagina.

Wat is er in de toekomst zoal te beleven op SIS

Als blog vond ik dat ik met de tijd mee moest gaan en daarom bedenk ik momenteel een heleboel plannen over hoe ik dit ga aanpakken. Een daarvan is een podcast. Verwacht geen urenlang gezwets maar korte behapbare stukjes. Oke, om eerlijk te zijn ga ik gewoon een aantal blogberichten ook inspreken. En ik beloof dat het eerstvolgende blogbericht dat dus zal zijn. Het is allemaal nog in de experimentele fase maar de bedoeling is dat er dan meer gaan volgen. Bovendien moet ik nog uitzoeken welke blogs geschikt zijn om in te spreken en welke niet.

Daarnaast wil ik hoewel ik echt een hekel heb aan video montage en zelf nooit Youtube kijk, me daar toch wat meer in gaan verdiepen. Verwacht daarom ook geen wekelijkse hoge kwaliteit vlogs waarin ik wormen ga eten voor geld of hoela-hoepend bungeejumpen van de plaatselijke stadsbrug maar slechts wat verlengende filmpjes als aanvulling op mijn blog waarin mijn bakkes zo min mogelijk aan bod komt. Al denken mijn kinderen daar anders over. Die zien het al helemaal voor zich dat ze voor cameraman mogen spelen.

Volgde je mijn Youtube kanaal nog niet, dan doe dat vlug via dit klikbare pictogram.[hygge_icon icon=”youtube-square”]Dan kun je lachen! (en ik ook waarschijnlijk als een boerin met kiespijn)

Oh, én ik wil meer met win-acties gaan doen. En kortingscodes. Omdat ik weet dat vrouwen in tegenstelling tot strijken blij worden van gratis spullen en korting (mannen stiekem ook). Daar ga ik dan ook een aparte sectie voor inrichten.

en het laatste plannetje: mijn eigen strijken is suf webshop! Die trouwens al in de lucht is. Yay! Vooralsnog een verzameling van mijn lievelingsproducten, en ook super cool: stoomapparaten voor wanneer je echt niet in gekreukte kleding wilt lopen in ruil voor minimale inspanning. Deze ga ik zelf absoluut voor kerst vragen! Maar verwacht in de toekomst wat meer structuur met een sectie vol leuke strijkvrije kleding, handige gadgets, en dus vooral mijn lievelingsproducten waar ik al dan niet blogs over schreef.

And more to come. Heb je zelf ideeën? Die zijn altijd welkom.

Voor nu is eigenlijk alles dat ik nog zeggen wou: ik ben zelf super enthousiast over mijn grote blogverhuizing en ieder uur dat ik eraan spendeerde is het zo waard! Hoewel sommigen het jammer vonden dat ik Julia Flynn heb opgedoekt, zijn jullie hopelijk toch enthousiast over mijn nieuwe domein. En zo niet, dan heb je pech gehad. Ik blijf schrijven tot ik een ons weeg.

See Also

Veel plezier op dit nieuwe platform!

Liefs

Jeanine


Volg jij me al op Facebook | Instagram | Pinterest |Twitter | LinkedIn? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

En vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief 🙂 

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (0)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top