Menu & Search
Bij Tale me kun je zwangerschaps- en kinder kleding huren

Bij Tale me kun je zwangerschaps- en kinder kleding huren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Toen ik zwanger was vond ik leuke zwangerschapskleding vinden echt wel een ding. Veel  merken verkopen nog steeds best wel degelijke kleding als ik het zo mag noemen. Daarom kocht ik vaak maar gewone kleding in een grotere maat. Hoe dikker ik werd hoe belangrijker ik het vond om er een beetje modieus bij te lopen. Gewoon de zelfde soort kleding dragen net als iedereen.

Nadeel was dat al mijn kleding gedoemd was om na mijn zwangerschap in de kliko te belanden. Alles was te groot en uitgelubberd. Doodzonde vond ik dat. Daarom baalde ik stiekem wel een beetje toen ik achter het concept van Tale me kwam. Een leuk initiatief van onze zuiderburen.

Het concept

Tale me verhuurt zwangerschaps- en kinderkleding voor een vaste prijs. Je kunt iedere maand afhankelijk van je abonnement 5 of 3 kledingstukken kiezen en die maandelijks weer wisselen voor andere kleding.

De prijzen voor zwangerschapskleding:

  • vijf kledingstukken voor €42,- per maand
  • drie kledingstukken voor €28,- euro per maand

De prijzen voor kinderkleding:

  • vijf kledingstukken voor €29,- per maand
  • drie kledingstukken voor €19,- per maand

De kledingstukken zijn van designer kwaliteit en fair trade. Op de site kun je in de boetiek rondneuzen en dat heb ik dan ook gedaan. Ik vind niet alles even mooi maar er zat genoeg tussen dat ik zou willen dragen (ook als ik niet zwanger ben)

Mijn favoriete items:

zosma0150_1024x1024kleding hurenmaternity_clothes_Maternity_blouse_Margo_back_a08b347b-7947-4f77-9ab5-43c7ffac1105_1024x1024

Ja, ik hou van zwart 😉

Voor kinderen:

Packshots_BBMSS15-019_copie_1024x1024ss15bodfis_1024x1024body kind

Ik vind de prijzen wel nog wat tegenvallen. Met vijf of drie kledingstukken kom ik met kinderen lang niet per maand. Misschien als ze de boxen wat uitbreiden of goedkoper maken voor die prijs? Verder vind ik de site niet zo goed vertaald, maar alé ik begrijp wat onze zuiderburen bedoelen.  Al met al een goed bedacht concept dat een stuk beter is voor het milieu, plus dat ik het geweldig zou vinden om iedere maand van kleding te switchen. Misschien kan er ook een reguliere box komen?

Zou jij je kleding willen huren?

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!