Menu & Search
Ik organiseerde een thuis feestje

Ik organiseerde een thuis feestje

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Thuis feestjes, home parties of hoe je ze ook wil noemen zijn de laatste jaren erg in opkomst. Google dat trouwens eens, néééé dat soort feestjes bedoel ik dus absoluut niet! Wat ik dan wel bedoel? Denk aan Tupperware, sieradenfeestjes en ook last but not least, de ladiesnight 😉 Ik heb de afgelopen jaren al heel wat van dat soort feestjes meegemaakt maar eigenlijk nog nooit als gastvrouw. 

Wat de sleutel tot het succes van deze thuisfeestjes is weet ik niet, maar altijd, echt altijd moet ik er iets kopen. Neem nou de ladiesnight, ik bedoel die vibrators kun je ook bij willy.nl krijgen, waarom ik die dingen dan en plein public koop? Tja.

Oriflame workshop

Iets wat ik nog nooit gedaan had was een Oriflame avond, dus toen ik ervoor benaderd werd om er een als gastvrouw te organiseren was ik toch wel nieuwsgierig naar de producten die ze verkopen. Natuurlijk nam ik mezelf weer voor om niets te kopen. ”Gewoon kijken kijken niet kopen.” als een echte Hollander. Ik mocht kiezen tussen een aantal workshops waaronder visagie, handen, voeten of een reguliere avond. Ik wilde niets liever dan visagie doen maar de genodigden hadden dit en de reguliere natuurlijk allang gedaan. Nou mooi niet dat ik mijn platvoeten en kronkel tenen aan mijn hele familie zou showen. Het werd dus de handen avond.

Slechte gastvrouw

Gelukkig kreeg ik voldoende reminders van de gene die de workshop kwam geven want als het van mij als gastvrouw afhing was er waarschijnlijk niet veel van terecht gekomen. Ik was de datum namelijk allang weer vergeten en had alweer een verjaardag gepland met als resultaat dat ik nog een maaltijd van ‘der Deutsche afhaal griek‘ naar binnen was aan het stouwen toen Robyn, de dame die de workshop gaf voor de deur stond. Resultaat: Mijn man en kinderen moesten ook eten voor hun leven en ruim baan maken dankzij mijn gebrek aan planning. Uiteindelijk had de ze net zo goed een uur later kunnen komen want de spreekwoordelijke appel valt niet ver van de boom – mijn familie was ook lekker laat.

Grafstemming en klunzigheid

Nu konden we eindelijk beginnen. De workshop dame vroeg nog even of we er ook allemaal zin in hadden. Natuurlijk was iedereen dolenthousiast. Er werd nog net niet gejuicht. Om eerlijk te zijn, eigenlijk hing er een grafstemming onder mijn gasten. Zelfs de hapjes die ik op tafel had gezet bleven onaangeraakt.

Thank god veranderde de sfeer al snel toen de producten op tafel kwamen. Een complete manicure volgde met als resultaat super zachte handen en mooi gelakte nagels. Bij de meeste dan. Ik ben echt een kluns als het op nagels lakken aankomt. Nagellak overal.

Dat ik zo materialistisch kon zijn had ik niet verwacht. Toen de catalogus op tafel kwam bomvol parfum, make-up, douchegel en andere verzorgingsproducten gedroeg ik me zo hebberig dat mijn man die aan de andere kant van de huiskamer zat me met een schuin oog streng aankeek. Maar ik  had echt nog een parfum nodig en toen ik een geurtje vond (Possess) dat echt bijna het zelfde rook als mijn favoriete geur Euphoria van CK was ik om. Ik kocht er ook nog een lipgloss bij die zich automatisch op jouw lippen aanpast en van lichtroze tot bijna fuchsia. (Very me pink) gotta have that! Uiteindelijk hadden we met z’n allen zoveel besteld dat ik als ik gastvrouw was nog voor 60 euro aan producten mocht uitkiezen zodat ik vervolgens nog een gezichtscreme, masker, lipstick, mascara en voetenmasker rijker was.

thuis feestje
De buit

Je zult dus wel begrijpen dat als er nog eens zo’n feestje voorbij komt ik dit zeker weer zélf organiseer. (en beter wordt er héél erg veel gekocht)

 

 

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!