Menu & Search
Tien daagse blog vakantie

Tien daagse blog vakantie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Na vier maanden bloggen is het tijd om de balans op te maken. Ik gun mijn blog een welverdiende  (blog)vakantie.  Oké, klinkt een beetje vreemd om over mijn blog te praten alsof het een levend wezen is, maar het voelt inmiddels een beetje als mijn kindje. Toen ik deze blog startte had ik eigenlijk geen idee wat ik ermee van plan was, wat er op zou komen te staan en wie mijn publiek is. Net als vele bloggers heb ik me er gewoon in gestort en ben begonnen met schrijven. Eerst zo nu en dan een blog en daarna al snel frequenter, zo’n 4 a 5 blogs per week. Ik kreeg er steeds meer plezier in en steek er steeds meer tijd in. Ik zit propvol ideeën voor nieuwe blogs, maar kan het niet bijbenen om elke dag een artikel of twee te schrijven aangezien ik ook nog werk, kinderen heb en mijn favoriete hobby: Huishouden. Dus bedacht ik het volgende, ik stuur mijn blog op reis voor een 10 daagse all inclusive vakantie in een resort in Florida ( letterlijk want in Florida wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe lay-out) om vervolgens gloednieuw en fris aan een come back te beginnen.

Een nieuwe start

Tien dagen geen blogs op Julia Flynn? Klinkt als een grote grap ( voor mezelf) maar die tijd ga ik heel nuttig besteden want Julia Flynn krijgt een nieuw jasje en een nieuw logo, en verder heb ik de tijd om eens een keer vooruit te werken aan al mijn blogposts. De drang om op publiceren te drukken zal ik dus maar een tijdje moeten onderdrukken, maar ik weet zeker dat het me heel veel gaat opleveren. Ik ga nieuwe rubrieken en ideeën uitwerken, ik wil nog frequenter gaan bloggen en ga zo maar door. Dus die blog vakantie is hard nodig!

Lieve lieve volgers

Ik wil al mijn bezoekers, volgers en mede bloggers bedanken voor alle leuke reacties op mijn blogs. Jullie zijn de beste! Ik hoop dat jullie me in de toekomst blijven volgen en net zo blij zijn met mijn nieuwe lay-out als ik ben. ( geloof me, ik ben razend enthousiast.)  Deze week dus geen klunzige verhalen, avonturen die ik beleef met mijn kinderen, recepten, Fiction Friday en noem maar op. tien dagen radiostilte. ( behalve  dan op Facebook,twitter en instagram) Ik ben dus niet echt van het wereldwijdeweb verdwenen. En natuurlijk blijf ik al mijn andere favoriete blogs volgen. Hopelijk tot over tien dagen in een nieuw jasje. Ik ga alvast onder mijn virtuele palmbomen liggen ploeteren. To be continued.

Peace out,

Jeanine

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!