Nu aan het lezen
Tijd om je blote benen een warmer heenkomen te geven: panty’s it is!

Tijd om je blote benen een warmer heenkomen te geven: panty’s it is!

panty's hunkemoller

Nog nooit eerder heb ik zo lang met blote benen onder jurkjes rond kunnen lopen. De hele herfstvakantie nog wel.Wat een mazzel hadden we toch met het weer. Nu zit ik alleen maar te bibberen onder dekentjes met thee. Die blote benen, die heb ik dus maar vlug een warmer heenkomen gegeven in de vorm van een panty. 

Ik ben een groot fan van panty’s met een reden: nog altijd zakken spijkerbroeken me letterlijk van mijn billen en daarom draag ik het allerliefste jurkjes en rokken. In de herfst sla ik daarom altijd een groot aantal panty’s in. Helaas verslijt ik er nogal een aantal aangezien ik altijd ladders krijg. Ik denk dat ik gewoon te hortig en onvoorzichtig ben.  (op facebook zag ik een paar onverwoestbare panty’s voorbij komen dus ik denk dat ik die maar eens ga testen binnenkort, iemand ervaring?)

De pantytrends van 2017/2018: printjes, visnetten en stay ups

Momenteel ben ik echt fan van panty’s met printjes. Helemaal hip momenteel! Ik had vorig jaar al een hele leuke van pieces  met polkadots weten te scoren. Die gaan nog steeds mee alhoewel daar ook al een ladder zit. Gelukkig op een minder zichtbare plek dus hobbel ik daar vrolijk verder mee totdat ze helemaal op zijn. Naast dat printjes helemaal hip zijn, zag ik ook dat de fishnetpanty’s weer helemaal in trek zijn. Die droeg ik dus vroeger in mijn middelbare schoolperiode, met allemaal neonkleuren. Helemaal te gek. Moet ik nu dus een beetje aan wennen.

Een merk dat ook goed inspeelt op de trends van nu, is Hunkemöller. Ze hebben een enorme collectie beenmode en momenteel 50% korting op het tweede paar! Ik mocht een paar panty’s naar keuze testen en was erg benieuwd naar de kwaliteit. Ik koos voor de anti ladder panty en voor stay ups met een printje. Ik droeg trouwens nog nooit eerder stay ups buiten de slaapkamer (too much details) dus dit voelde een beetje raar. Bovendien was ik bang dat ze zouden afzakken.

De ultieme test: panty’s met drie kinderen

anti ladder hunkemoller
Pikant plaatje, oeh la la

Ik besloot de panty’s gelijk de vuurdoop te geven en hoe kon ik dat beter doen dan gewoon te doen wat ik altijd deed. Mama zijn! Mijn kinderen zijn alles behalve rustig en voorzichtig dus ik was benieuwd hoelang het zou duren tot ik de eerste ladder te pakken had.

De anti-ladder panty is 15 denier en voelde kwetsbaar aan. Een simpele zwarte doorschijnende panty. Gaf mijn outfit net een wat chiquere uitstraling. De panty beloofde echter géén ladders. Klonk als een wonder. Ik moest op de testdag rennen want ik was weer eens te laat op school. Vervolgens vloog ik door het huishouden, liet de hond twee keer uit en had wel twintig keer een baby aan mijn been hangen. (Nolah kauwde zelfs even op mijn been) daarna liep ik nog enkele kilometers over de weekmarkt in mijn woonplaats. Resultaat: de panty had op het einde van deze drukke dag géén ladders, zoals beloofd. Er was echter een klein probleempje: tijdens de weekmarkt had ik zoveel gerend dat mijn panty was afgezakt. Hortig als ik ben trok ik de panty al hinkend omhoog op een moment waarop ik hoopte dat de rest van de marktlui niet mee konden genieten. Daarbij trok ik zo hard dat er bij de band a.k.a op mijn billen een enorm gat was ontstaan. Maar ik herhaal geen ladder dus. Achteraf denk ik dat het mijn eigen schuld was omdat ik een beetje hard trok, maar ik baalde wel een beetje.

Anti ladder panty in het echte leven

 

Stay ups met een printje

De week erop besloot ik de stay ups met print te proberen. Zoals ik al zei vond ik dat best spannend. Bij de stay ups zit een siliconenband die ervoor zorgt dat ze niet af kunnen zakken. Anders dan bij jarretels dus die je moet vastmaken. Wel zo handig om niet te hoeven klooien, want als ik ergens een hekel aan heb (hoewel ze erg sexy zijn) zijn het jarretels.

De stay ups (in dit geval de ditsy floral stay ups van 20 denier) gingen makkelijk aan en zagen er echt super leuk uit onder een simpel zwart jurkje. Door de print maakte het mijn outfit minder saai en zag het er sexy zonder ordinair te worden, uit. Deze stay ups overleefde ook een dag met kinderen en een pittige shopsessie in de stad plus nog een verjaardag. Ze zijn al die tijd netjes op hun plek blijven zitten zonder af te zakken. Bovendien: géén ladders.  Erg blij mee!

stay ups met een printje
Ditsy floral stay ups
Stay ups in real life

Conclusie: de panty’s van de Hunkemöller zien er erg  leuk uit en zijn van redelijke kwaliteit. Jammer dat mijn anti-ladder panty het op het einde van de dag begaf, maar zoals ik al zei zou dit ook mijn eigen fout kunnen zijn geweest. De stay ups bleven erg goed zitten  en zijn erg vrouwelijk en totaal niet ordinair. Ik ben vooral fan van de stay ups en panty’s met print. Mijn benen zijn helemaal klaar voor de herfst en winter!

Heb jij wel eens stay ups gedragen en wat vind jij van de panty’s met print?

 

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (4)
  • Oh ja, absoluut dat ik van stay ups hou, en ooit heb ik 1x met dezelfde beloften ook lopen shoppen nog in Amsterdam ook, ver van huis dus, en echt…. eentje ging afzakken en kwam niet meer goed, pfffffffff hahahaha dit klinkt als walhalla, ik draag dus alleen stay ups thuis als de mogelijkheid zich voor doet en soms gewoon tussendoor, maar ben er aardig doorheen, dus wie weet ga ik even kijken en eens aanschaffen. 😀

    X

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top