Nu aan het lezen
TV tip: op bizarre trips met BNN in Trippers

TV tip: op bizarre trips met BNN in Trippers

Trippers van BNN

Ik kijk niet heel vaak TV, onder andere omdat deze sowieso twee keer per week bezet is door mijn man en zijn Voetbal inside (wat ik inmiddels toch wel een beetje ben gaan waarderen) en omdat er een paar kleuters verslaafd zijn aan Netflix. Maar als ik dan toch de kans krijg om de afstandsbediening te bemachtigen kijk ik het liefste naar —uiteraard maak ik me ook wel eens schuldig aan ordinaire trash tv— Nederland 1, 2 en 3. Met name de programma’s van de VPRO en BNN vind ik vaak erg leuk. 

Zo was het me afgelopen maandag gelukt om eindelijk weer eens voor de tv te kruipen, na Voetbal inside nota bene. Op aanraden van John moest ik naar het programma ”Trippers” van BNN, wat hij had opgenomen kijken. Ik geef het niet graag toe, maar hij had (weer eens) gelijk.

Met open mond kijken naar Trippers

Na slechts enkele minuten zat ik al met opengevallen mond te kijken naar hoe Tim Hofman in Nairobi de Dandora vuilnisbelt bezocht, bewoond door mensen die hier iedere dag weer onder vreselijke omstandigheden proberen te (over)leven van het afval. Een plek waar bendes en criminelen vrij spel hebben en wezen high door het lijmsnuiven met vuilniswagens meeliften.  Ook is er te zien dat Tim Hofman emotioneel wordt na het spreken van een leeftijdsgenoot die zijn toekomstdromen met hem deelt. Door deze aflevering werd ik wel weer even met beide benen op de grond gezet. Wat een hel! Mij hoor je voorlopig niet snel meer zeuren. (alles met mate, ik ben natuurlijk een vrouw)

Jan Versteegh, Tim Hofman, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom maken voor Trippers indrukwekkende reisverhalen over alles wat jongeren in het buitenland bezighoudt. Naast indringende en soms schokkende reportages over seks en drugs duiken de presentatoren in de levensstijlen en subculturen van hun leeftijdsgenoten over de hele wereld. Bron

Wat ik vooral mooi vind aan dit programma is dat je rechtstreeks de realiteit in wordt gezogen van onderwerpen waar ik niet eens van wist dat het bestond. Daarbij denk ik dat de reporters perfect zijn gekozen en dit programma een extra dimensie geven. Ik ben erg benieuwd naar Geraldines bijdrage volgende week!

Iedere maandag op TV

Ben je nieuwsgierig geworden? Trippers komt vanavond weer op TV. Deze keer over Frankrijk waar Geraldine de ”vergeten generatie” bezoekt en Tim is nog altijd in Kenia, waar Westerse vrouwen HIV oplopen wanneer ze worden versierd. Trippers begint om 21.50 en is dus iedere maandagavond te zien op NPO 3.

Ik kan alvast niet wachten tot vanavond om weer geïntegreerd en met open mond voor de buis te zitten kijken naar een knap staaltje reportage van BNN.

Bekijk ook

Wil je de aflevering van vorige week terugkijken?

Hieronder kun je alvast de aflevering van vorige week terugkijken. Sommige beelden zijn best heftig, dus je bent gewaarschuwd.

https://youtu.be/o3MjDE2H9-M

Had jij Trippers afgelopen week al gezien? 

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (4)
  • Ik heb een aversie tegen Tim Hofman, dus dit wordt een moeilijk ding. En ik heb ook een beetje aversie tegen BNN omdat die echt héle slechte (en vooral veel seks) programma’s maken.

    Maar volgende week is mijn man vier avonden weg, dus misschien dat ik ze dan terug ga kijken 😉

    • Haha! Ik begrijp wat je bedoelt. Ik ik kan hem goed hebben in dit programma. (bij de jeugd doet hij het sowieso goed) Uiteraard komt in deze reeks afleveringen ook de nodige seks voorbij, anders zou het vast geen BNN zijn. Ik ben in ieder geval fan. Maar TV is natuurlijk heel persoonlijk. Ik ben wel benieuwd, als je er aan toe komt om dit te kijken, wat je er van vond. 🙂

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top