Nu aan het lezen
Veilig koffiedrinken met je dreumes. Bij Spek en Bonen kan dat!

Veilig koffiedrinken met je dreumes. Bij Spek en Bonen kan dat!

Koffie drinken met peuter in Venlo

Je kent het wel. Je bent in de stad en wilt even een kopje koffie drinken. Maar sinds de komst van nummer drie en tevens de grootste bengel van het stel, is dat niet zo makkelijk meer. Mevrouw is nou niet bepaald het type dat netjes stil blijft zitten in een kinderstoel. Maar à la, welke dreumes is dat wel? 

Meestal skipte ik dat kopje koffie dus maar, en soms als ik geduldig genoeg was, dan waagde ik het erop en probeerde ik haar te vermaken met bijvoorbeeld mijn sleutels of een koekje. Ja ik ben zo’n moeder die haar kind koekjes voert ter vermaak 😉

Struikelende serveersters

Maar dat vermaak was altijd van tijdelijke aard en al snel had ik een peuter die in staat was om de hele zaak op stelten te zetten omdat in je stoeltje blijven zitten natuurlijk oersaai is als je onder tafels kunt kruipen. Het gevolg: Struikelende serveersters en ik die iedere twee minuten achter Nolah op ontdekkingsreis aan kon rennen. Niet leuk voor de klanten, voor mij en al helemaal niet leuk voor haar.

Bij spek en bonen kun je je kindje met een gerust hart laten spelen

Die andere moeders doen ook maar wat
Quote naar mijn hart.
speelgoed volkswagen auto
De volkswagenauto was favoriet bij Nolah (kan ook niet anders als je papa een volkswagen heeft)

Stiekem wist ik wel dat er een plek was in Venlo waar je koffie kunt drinken met je kindje en het stond al een tijdje op mijn lijstje om te bezoeken maar om de een of andere reden kwam het er nooit van. Tot voor kort dan. Ik stelde mijn man voor om in plaats van naar onze oude vertrouwde koffieplekjes eens naar Spek en bonen in Venlo te gaan en dan vooral voor onze eigen gemoedsrust, want hoewel het de bedoeling is, komt het op andere plekken met Nolah er nooit van om eens gezellig met elkaar koffie te kunnen drinken zonder dat we met haviksogen constant onze dreumes in het vizier moeten houden.

Simpel en effectief

Toen we gingen zitten moesten we even wennen aan het idee dat we Nolah hier gewoon los konden laten. Er was zoveel leuks om mee te spelen. Van een vintage poppenbedje met pop tot en met een speelgoed grasmaaier. Super simpel maar heel erg effectief. De aantrekkingskracht was groot en binnen no time zat onze dochter daar heel lief te spelen.

Spek en Bonen menukaart
De menukaart van Spek en Bonen

Spek en bonen heeft een leuke kaart voor kinderen en papa’s en mama’s gevuld met lekkere koffie, thee, sapjes en chocolade melk, maar ook gebak! Ben ik altijd wel voor te porren. Ik ging voor de kwarktaart en mijn man voor een apple crumble. Vers gebakken en het smaakte heerlijk. Bovendien is de keuze voor drankjes ruim genoeg. Groot pluspunt: ze hebben hier clipper thee en daar ben ik naast Newby thee een groot fan van.

High Ranja

Leuk detail: bij Spek en Bonen kun je een High ranja doen. Je krijgt dan huisgemaakte zoete en fruitige hapjes en onbeperkte lekkere ranja. Super origineel en leuk om met je kleintje te doen. Bijvoorbeeld ter gelegenheid van iets speciaals.

Ook een winkel

Bekijk ook

Naast dat je bij Spek en Bonen heerlijk koffie en thee kunt drinken, kun je er ook nog prima winkelen voor je kleintje. Ze verkopen hier super hippe producten waaronder hippe babykleertjes, kaarten en bijvoorbeeld vrolijk servies voor je kleintje. Gevaar: je kunt deze leuke hebbedingetjes maar met moeite laten staan.

Hoewel Spek en Bonen voor de wat grotere kinderen misschien wat minder geschikt is omdat het vooral op kleintjes gericht is, kun je hier met je dreumes of peuter prima een ochtendje vertoeven zonder gelijk in de stress te schieten want er valt hier gelukkig weinig te slopen.

P.S. Op het moment van schrijven kwam ik erachter dat Spek en Bonen gaat verbouwen en wel op 30 Mei 2018. Spek en bonen is dan gesloten tot en met 12 juni om dan helemaal in een nieuw jasje de deuren te openen op woensdag 13 juni. Uiteraard ga ik dan graag weer een kijkje nemen. (en heel veel taart en ranja komen drinken)

Wat is jouw favoriete plek om koffie te drinken met je kleintje? 


Pin dit plaatje naar je Pinterestbord.
Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (2)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top