Nu aan het lezen
Vita’s family run voor KiKa in Herkenbosch, sponsor mee!

Vita’s family run voor KiKa in Herkenbosch, sponsor mee!

vitas family run

Weten jullie nog dat ik over de boshut schreef in Herkenbosch? Dit werd zomaar het best gelezen artikel ooit op mijn blog. Zo leuk dat er zoveel mensen dit artikel gelezen hebben en daar ben ik heel dankbaar voor.

Naar aanleiding van dit artikel nam Joyce contact met me op namens sport en fitness centrum vita allegre. Zij organiseren bij de boshut op 1 juli namelijk een obstacle run speciaal voor KiKa, en of ik via mijn blog dit evenement wat meer onder de aandacht zou willen brengen. Graag natuurlijk.

Vita’s family run voor KiKa

Waarom een obstacle run? Omdat rennen en spelen helaas niet altijd even vanzelfsprekend is. Veel mensen kennen wel iemand in zijn of haar omgeving met kinderkanker. Vreselijk in welke vorm  dan ook. Daarom leek het ze een goed idee om kinderen op te roepen om mee te doen aan de obstacle run zodat ze iets kunnen betekenen voor deze kinderen, zodat ze hopelijk ze in de toekomst nóg beter behandeld kunnen worden.

Doneren

Ik  kan niets anders zeggen dan dat ik dit een super goed initiatief vind en het me leuk lijkt om hier aan deel te gaan nemen. Of in ieder geval een kijkje te nemen en te sponsoren. Het minste wat ik kan doen. Wil jij ook wat betekenen? Je opgeven om mee te rennen kan helaas niet meer, maar doneren wél!

Hoe het werkt:

Maximaal 5 basisschoolkinderen van 5-12 jaar vormen samen met minimaal één volwassene een “Family” en rennen een hindernisparcours. Het parcours heeft veel obstakels. Broers, zussen, ouders, maar ook neefjes, nichtjes, opa’s en oma’s mogen meedoen.
• Kinderen van 5-7 jaar doen alleen het eerste deel ( +/- 2 KM) van het parcours mee. Voor hen zijn er daarna allerlei leuke activiteiten op het veld.
• De kinderen van 8-12 jaar bikkelen met hun begeleiders nog een stuk verder en leggen het hele parcours af. (+/- 4 KM)

Bekijk ook

Heel erg origineel om op deze manier geld in te zamelen. Natuurlijk hoop ik dat dit artikel net zo goed gelezen gaat worden als het vorige artikel over de Boshut, om het zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen en hopelijk nog meer donaties op te halen. Ik zou het dan ook heel erg tof vinden wanneer jullie deze blog voor me zouden willen delen. Het minste wat ik kan doen.

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (0)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top