Menu & Search
15 x Waar mannen niet van houden

15 x Waar mannen niet van houden

Afgelopen weken heb ik me verdiept in de mannelijke psyche en schreef ik over wat mannen het aller aller liefste willen. Met de conclusie dat ons enige recht toch wel zo’n beetje het aanrecht blijft. Just kidding natuurlijk, wij vrouwen zijn veel meer dan een goedkope huishoudslaaf. Mannen waarderen ons en kunnen niet zonder vrouwen en vice versa. Onvermijdbaar is dat er soms wel eens wat ergernissen ontstaan over en weer. Ik deel mijn lijstje met 15 x dingen waar mannen niet van houden

Waar houden mannen niet van?

1. Vrouwen met mannenkapsels in gekke kleuren

Als je je man wilt verassen met een leuk nieuw kapsel dan maak je hem echt niet blij met paarse stekeltjes a la een exotische paradijsvogel. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

2. Zeurende vrouwen

We maken er ons allemaal wel eens schuldig aan, zeuren. Volgens mannen zijn wij zelfs kampioen in zeuren. We zeuren over opruimen, voor aandacht en onze gevoelens.  Ruim die schoenen dan ook eens één keer op, for god sake!

3. Praten tijdens seks

‘Ik vind dit standje echt heel erg lekker, zou je misschien een beetje meer naar links kunnen gaan?  Oh ja wist je wie ik vanmiddag trouwens in de supermarkt tegen kwam? Je oude buurvrouw. ‘ Zijn niet heel erg opwindend tijdens de seks. Mannen hebben liever dat je kreunt om te laten zien hoe lekker dat je het vindt. (maar dan weer niet te hard kreunen)

4. Vrouwen die alleen maar over gevoelens praten

Vrouwen zijn nou eenmaal gek op het delen van hun gevoelens. Wij kunnen er ook niks aan doen dat we opgescheept zitten met allerlei hormonen.

5. Raden naar gevoelens

Buiten dat mannen niet iedere seconde van de dag willen weten wat we voelen, hebben ze er blijkbaar nog een grotere hekel aan als ze moeten raden naar onze gevoelens. ‘Is er iets?.’
V:‘Nee er is niks.’
M:‘Weet je het zeker’?
V:Zucht.
M:’Ik weet dat er iets is dus zeg het nou maar gewoon.’
V:’Oké …’

6. Lipglosslip, lipstift of andere smeersels op je lippen

Het zal best dat het er leuk uitziet, maar mannen vinden het echt zo ontzettend ranzig als lippen kleven van al die smeerseltjes. Om maar te zwijgen over de kleur die afgeeft. Ook dikke lagen plamuur en gothic make-up zijn niet echt in trek heb ik gemerkt.

7. Vrouwen die zichzelf afkraken en extreem onzeker zijn

We zijn allemaal wel eens onzeker, mannen vast ook. Maar mannen houden er niet van als we hier constant mee te koop lopen: Maakt die jurk me dik.Weet je zeker dat je me mooi vindt? Hou je nog wel van me?  Gewoon niet doen.

8. Plastic fantastic

Hoewel mannen dol zijn op vrouwelijke rondingen houden ze er niet van als dit op kunstmatige wijze is aangebracht. Wil je indruk maken op een man? Bel die Hollywood dokter dan maar af. Mannen lopen echt niet warm voor fillers en implantaten.

9. Een man is géén kachel

Ik maak me er ook schuldig aan, mijn man als kachel gebruiken. Ideaal voor koude voeten en handen. Helaas is mijn man er minder blij mee.

10. Vage modetrends

Ik ben gek op mode, maar die mannen lijken er maar niets van te begrijpen. Een coole dip dye of legging met print, leuk! Maar mannen lopen niet warm voor rare modetrends als laaghangend kruis, tuinbroek, blokhakken en dierenprintjes.

11. Vrouwen die meer geld verdienen

Een man voelt zich graag machtig. Als een vrouw meer geld verdient dan haar man, geeft hem dat het gevoel dat hij heeft gefaald.

12. Het vijf minuten fenomeen

Ik ben echt bijna klaar, nog maar vijf minuten. Zeiden we een kwartier geleden ook al. Liegen jullie ook over wanneer jullie klaar zijn? Maar ach, als mannen zo goed weten dat het zo lang duurt, waarom vragen ze er dan ook naar?

13. Claimerig, stalkend en jaloers gedrag

Niemand houdt van een stalker, ik krijg er zelf ook de bibbers van, dus waarom hij niet? Natuurlijk moet je niet altijd goedgelovig zijn, maar heb je een goede relatie dan is dit toch gebaseerd op vertrouwen? Give him a break!

14. Niet zo snugger

Of zeg maar gewoon oerdom. Als vrouw hoef je echt geen Einstein te zijn ofzo, maar als je denkt dat een metropool een metro is die onder een zwembad doorgaat of drie keer springen een goede anticonceptie is zullen mannen dat niet echt aantrekkelijk vinden.

15. Gespierde vrouwen

Een beetje een mooi getraind lichaam om naar te kijken, ik denk dat geen enkele man daar moeite mee heeft, al houden ze ook heel erg van een beetje lovehandles en iets zachts om lekker tegenaan te liggen. Maar hang je 24/7 in de sportschool en zie je eruit als hulk Hogan? Dan wordt het denk ik een ander verhaal.

Ik denk dat dit lijstje toch wel zo’n beetje de meest herkenbare ergernissen en afknappers van mannen bij vrouwen weergeeft. Wat vindt jij? Zijn mannen veeleisend of hebben ze een punt? Hou jij altijd rekening met je man?

Volg jij me al op: |Instagram|Pinterest|Facebook|LinkedIn|Twitter|? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow


EN VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!


Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!