Nu aan het lezen
Waarom Elly en ik tegenwoordig beste vriendinnen zijn

Waarom Elly en ik tegenwoordig beste vriendinnen zijn

Voor deze blog ontving ik de Elly zitzak van Terapy

Sinds kort heb ik een nieuwe vriendin en ze heet Elly. Toen Elly voor het eerst in mijn huis kwam, moest ik wel even slikken. De doos waar Elly inzat was gigantisch en mijn woonkamer nogal vol.

Wat wil je ook met drie strontverwende kinderen. Maar toen ik zag dat diezelfde kinderen zich de hele middag vermaakten met de doos a.k.a. tijdmachine en niet met de zooi, euh het speelgoed in de woonkamer, deed me dat deugd. En de inhoud van de doos: dat maakte mij dan weer ontzettend blij! Geen idee waar ik nu weer over bazel?

Elly is geen persoon, en tevens ook geen opblaaspop voor degene met een dirty mind. Elly is een (hele bijzondere) zitzak; met kenmerkende druppelvorm, onderdeel van een veel grotere familie binnen het bedrijf Terapy. En nu maakt ze dus ook een beetje deel uit van onze familie.

De zitzak die ik altijd al had willen hebben

Eigenlijk is Elly de zitzak die ik altijd al had willen hebben. Meestal vind ik ze namelijk vreselijk, omdat ze lelijke kleuren hebben en ook nog eens niet lekker zitten maar bij Elly is dat anders.

Al vlug merkte ik dat ik deze grote zitzak snel moest claimen, want er waren meerdere kapers op de kust. En nog steeds moet ik haar verdedigen. Dat doe ik door er gewoon heel veel in te gaan zitten. Mooi niet dat ik haar ga afstaan!

Ergonomisch en ook nog eens interieurproof

Niet alleen is Elly van heerlijk rekbaar katoen en verkrijgbaar in ontzettend veel hippe kleuren en prints ( mijn zitzak is antraciet en past daarom eigenlijk overal wel.) De terapy zitzakken zijn ook nog eens hartstikke ergonomisch. En met ergonomisch bedoel ik dat het voelt alsof ik langzaam wegzak in een gigantische marshmallow die zich helemaal naar mijn lichaam vormt.

Iets wat ik na een lange dag wel zie zitten, ehm, gewoon in ga zitten! Ik word ook een dagje ouder, ja.

Bekijk ook

Moederproof

Hoewel mijn kinderen niets liever doen dan Elly voor mijn neus wegkapen, vind ik eigenlijk dat deze zitzak gewoon aan mij toebehoort. Maar er met het hele gezin op zitten of liggen zoals ik deed na een verrassingsaanval, is ook mogelijk.

Dat  kan de zitzak prima hebben. En ik zou willen dat ik deze zitzak al had na de geboorte van mijn kinderen om ze erin te voeden, te knuffelen maar ook omdat het volgens mij stukken lekkerder zit dan de bank na een uit de hand gelopen knip of uitscheur sessie. Sorry, beelddenkers en niet moeders! Hartstikke moederproof dus.

En mocht je het een keer niet zien zitten, wil je je kinderen weer eens achter het behang plakken, of je vent: dan kun je de zitzak ook prima transformeren in een boksbal voor urenlang mep-plezier.

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (2)
  • Haha, ik was afgelopen week in een museum op de kinderafdeling en daar hadden ze ook van deze zitzakken. En ik vond ze echt heerlijk! Ik gooi het hier even in overleg (al vrees ik het ergste aangezien ik net het huis hebt volgezet met kaarsen en herfstprullaria… ;-))

    • Ja heerlijk he? Ik zit er graag op, kom er daarna alleen niet meer zo makkelijk uit. Ik ben bang dat als de kerstboom komt de zitzak ook plaats moet maken. Maar je kunt het altijd proberen 😉

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top