Menu & Search
Nog meer watertanden om je vent met strijkvrije overhemden (voor luie vrouwen)

Nog meer watertanden om je vent met strijkvrije overhemden (voor luie vrouwen)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Advertorial

Mannen in overhemden zijn sexy, ben ik van mening. Het straalt een soort van autoriteit uit denk ik. Ik zie manlief er dan ook graag in. *kwijl* Helaas gebeurt dat maar zelden en dat is mijn dikke vette eigen schuld. Veel mensen wisten het al, maar ik strijk écht nooit omdat ik A. het een vreselijke rot klus vind. en B. Ik me altijd verbrand aan het ijzer en C. Ik het niet kan (en vertik om te leren). 

Ik hoor de mede strijk hatende vrouwen al denken: ‘Laat het hem dan ook gewoon zelf doen.’ (en de lieve perfecte huisvrouwen dat ik een loeder ben en slechte vrouw) maar ik ben nu eenmaal het meeste thuis en dus komt het huishouden ook voor het grootste deel op mij aan en aangezien ik het dus vertik, doet niemand het. No way. De enige uitzondering dat hij overhemden draagt zijn dan ook feesten, partijen en iets minder leuk; begrafenissen.  Gelukkig komt lieve schoonmoeder af en toe langs om alvast wat overhemden te strijken zodat er zich geen strijk noodgevallen voordoen. Ik zeur er dan ook maar niet over dat hij omwille van mij vaker overhemden zou moeten dragen.

Strijkvrij overhemd equals sexy

Echter komt daar tot mijn grote vreugde dan eindelijk toch verandering in. Er bestaan namelijk strijkvrije overhemden! Nu krijg ik een nóg appetijtelijker ogende man en ik hoef er niet voor te strijken. Een ideale combinatie zoals appel en kaneel of nog beter; chocolade en Netflix. Ik weet niet precies hoe ik het moet omschrijven, misschien voelt het stiekem wel een beetje als kerstmis? Ook heel fijn vind ik dat ik er niet de deur voor uit hoef want ze zijn gewoon te bestellen bij hemd voor hem in de webshop tijdens een TLC trashtv sessie, het voeden van je kind of het strijken.

hemdvoorhem-olymp-51

Goed passend zonder zweetoksels

Strijkvrije overhemden bestonden blijkbaar al langer (ik had écht geen idee) maar vaak van polyester en niet erg goede kwaliteit. Polyester en frisse oksels gaan echter niet zo goed samen dus niet zo sexy. De overhemden van hemd voor hem zijn gelukkig altijd van 100% katoen zodat het onder deze strijkvrije hemden wél lekker luchtig blijft. Bovendien zijn de overhemden er in verschillende pasvormen en staat er  zeer uitgebreide informatie over het kiezen van de juiste maat, over hoe het katoen is behandeld zodat het niet meer kreukt en wasvoorschriften.

De hemden zijn niet spotgoedkoop maar beter één kwalitatief goed overhemd dan tien pruthemden denk ik dan. Ik ben wel overtuigd. Al is het maar om af en toe Mr. Grey en Anastaciaatje te spelen, maar dan zonder geknevelarij en andere enge dingen. Oké vergeet die laatste zin maar.

Vind jij mannen in overhemden ook zo sexy? 

 

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!