Menu & Search
Nog meer watertanden om je vent met strijkvrije overhemden (voor luie vrouwen)

Nog meer watertanden om je vent met strijkvrije overhemden (voor luie vrouwen)

Advertorial

Mannen in overhemden zijn sexy, ben ik van mening. Het straalt een soort van autoriteit uit denk ik. Ik zie manlief er dan ook graag in. *kwijl* Helaas gebeurt dat maar zelden en dat is mijn dikke vette eigen schuld. Veel mensen wisten het al, maar ik strijk écht nooit omdat ik A. het een vreselijke rot klus vind. en B. Ik me altijd verbrand aan het ijzer en C. Ik het niet kan (en vertik om te leren). 

Ik hoor de mede strijk hatende vrouwen al denken: ‘Laat het hem dan ook gewoon zelf doen.’ (en de lieve perfecte huisvrouwen dat ik een loeder ben en slechte vrouw) maar ik ben nu eenmaal het meeste thuis en dus komt het huishouden ook voor het grootste deel op mij aan en aangezien ik het dus vertik, doet niemand het. No way. De enige uitzondering dat hij overhemden draagt zijn dan ook feesten, partijen en iets minder leuk; begrafenissen.  Gelukkig komt lieve schoonmoeder af en toe langs om alvast wat overhemden te strijken zodat er zich geen strijk noodgevallen voordoen. Ik zeur er dan ook maar niet over dat hij omwille van mij vaker overhemden zou moeten dragen.

Strijkvrij overhemd equals sexy

Echter komt daar tot mijn grote vreugde dan eindelijk toch verandering in. Er bestaan namelijk strijkvrije overhemden! Nu krijg ik een nóg appetijtelijker ogende man en ik hoef er niet voor te strijken. Een ideale combinatie zoals appel en kaneel of nog beter; chocolade en Netflix. Ik weet niet precies hoe ik het moet omschrijven, misschien voelt het stiekem wel een beetje als kerstmis? Ook heel fijn vind ik dat ik er niet de deur voor uit hoef want ze zijn gewoon te bestellen bij hemd voor hem in de webshop tijdens een TLC trashtv sessie, het voeden van je kind of het strijken.

hemdvoorhem-olymp-51

Goed passend zonder zweetoksels

Strijkvrije overhemden bestonden blijkbaar al langer (ik had écht geen idee) maar vaak van polyester en niet erg goede kwaliteit. Polyester en frisse oksels gaan echter niet zo goed samen dus niet zo sexy. De overhemden van hemd voor hem zijn gelukkig altijd van 100% katoen zodat het onder deze strijkvrije hemden wél lekker luchtig blijft. Bovendien zijn de overhemden er in verschillende pasvormen en staat er  zeer uitgebreide informatie over het kiezen van de juiste maat, over hoe het katoen is behandeld zodat het niet meer kreukt en wasvoorschriften.

De hemden zijn niet spotgoedkoop maar beter één kwalitatief goed overhemd dan tien pruthemden denk ik dan. Ik ben wel overtuigd. Al is het maar om af en toe Mr. Grey en Anastaciaatje te spelen, maar dan zonder geknevelarij en andere enge dingen. Oké vergeet die laatste zin maar.

Vind jij mannen in overhemden ook zo sexy? 

 

 

11 Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 2 jaar ago

  Ik zeg altijd, als het mijn vent is, hangt het er maar vanaf wat hij elke dag draagt. zo had ik een man die het elke dag voor zijn werk moest dragen overhemden en bijna in pak, dan is het niet sexy meer en is de casual look weer meer sexy, andersom, heb ik ook een man gehad die altijd casual droeg en af en toe een pak met overhemd dan natuurlijk en hij was weer meer sexy in overhemd, kortom.. bij mij hangt het ervan af wat hij het meeste draagt, verandering van spijs doet dan eten 😉

  X

 2. 2 jaar ago

  Nou ja.. dat dus. Ik ben dus zo’n vrouw die echt niet de overhemden van haar man gaat strijken, omdat hij dat lekker zelf mag doen. Kom, heb wel wat beters te doen :). Heeft dus niets met lui te maken, maar meer dat ik ook niet verwacht dat hij mijn was strijkt. Dus mag hij ook de zijne zelf doen 🙂

  • 2 jaar ago

   Heerlijk geëmancipeerd. Hier verder een goede verdeling hoor, als ik werk dan kookt/poetst manlief en andersom maar ik ben gewoon veel meer thuis. We strijken gewoon beide niet en hebben er beide een hekel aan. Gelukkkig hebben we schoonmoeder <3

 3. 2 jaar ago

  Oh ja, mannen in overhemd zijn zeker sexy (mits het een goed overhemd is :p). Zelf geen man in huis, dus gelukkig geen last van het strijken van overhemden ;). Liefs.x

 4. 2 jaar ago

  Haha dat is wel een chille uitvinding ja. Mijn vriend draagt alleen geen overhemden! En dit is vast een onpopulaire mening, maar ik vind strijken altijd wel rustgevend! hahaha

  • 2 jaar ago

   Nee joh, ik wou juist dat ik er mijn rust in kon vinden maar ik ben er veel te onhandig voor. Ik heb al heel wat littekens op mijn armen van strijkongelukken in het verleden.

 5. 2 jaar ago

  Ik strijk ook nooit maar Tommy draagt ook geen overhemden, gelukkig want ik vind het juist helemaal niet sexy. Wel een geniale uitvinding!

  • 2 jaar ago

   Ja ik wou dat er alleen nog maar kleren bestonden die niet gestreken hoeven te worden. Nu koop ik alleen maar strijkvrije dingen. Als je er geen bal aan vindt is het ook een geluk dat hij ze nooit draagt, haha. Ik weet ook niet hoe ik aan mijn zwak voor mannen in pak, overhemden stropdassen en andere uniformen kom. :’-)

 6. 2 jaar ago

  Strijkvrije overhemden, zou dat echt helemaal mooi uit de was komen? Ik ben heel benieuwd!

  • 2 jaar ago

   Anders ik wel! De wasvoorschriften staan uitgebreid toegelicht op de site en blijkbaar heeft het katoen een speciale behandeling gehad waardoor het niet kreukt.

Archief

Tekstschrijver nodig?