Nu aan het lezen
Een wereldkaart voor mijn kleine ontdekkingsreiziger van wereldkaarten.nl

Een wereldkaart voor mijn kleine ontdekkingsreiziger van wereldkaarten.nl

wereldkaart van wereldkaarten.nl

Voor dit artikel heb ik een wereldkaart van wereldkaarten.nl ontvangen

Afgelopen nacht toen ik bij mijn zoontje op de bedrand zat, vertelde hij me over dat hij op reis ging. En niet zomaar een reis, nee een reis met de boot, naar Frankrijk. (zijn houten bedje was de boot en onderweg zou de boot ook nog zijn broertje oppikken) Ik opperde dat ik ook wel mee wou op zijn reis.

Voor we het wisten dreven we met zijn bedje via de Noordzee over de Atlantische Oceaan naar Frankrijk. Zo leuk die fantasie. Ik herinner me nog wel dat ik dit zelf vroeger ook speelde.

Op reis met de kinderen

De afgelopen jaren heb ik al heel wat tripjes gemaakt met mijn kinderen, en hoop de komende jaren nog veel landen met mijn kinderen te mogen ontdekken voordat ze zich te groot voelen en het niet meer cool is om met vader en moeder op vakantie te gaan. Buiten Europa zijn we nog niet geweest, maar dat staat zeker nog op ons verlanglijstje. Voor nu hebben we nog genoeg landen binnen Europa te ontdekken als gezin. (oh, en reizen buiten Europa is natuurlijk ook niet echt goedkoop met drie kinderen)

Gelukkig valt een beetje fantasie nog  veel meer te ontdekken, en dat is gratis. Inmiddels maken we de verste reizen op zijn bed. Des te leuker dat we ook van  zijn muur behangen met de bosatlas een land of stad kunnen kiezen om die avond te gaan ontdekken.

Terug in de tijd met een historische wereldkaart

Maar dankzij wereldkaarten.nl, een super leuke webshop, kunnen we nu ook terug in de tijd reizen. Ik mocht er namelijk eentje bestellen en koos voor een historische kaart op hout. Zo kunnen we voortaan samen fantaseren over de verre reizen die vroeger met zeilboten werden gemaakt. (educatief op een speelse manier) De kaart is erg mooi geworden en heeft een inmiddels een plekje gekregen op ”kantoor” zoals Julian het noemt. Al denk ik dat het niet ooit van studeren zal komen op zijn kantoor met Julian zijn fantasie in combinatie met deze kaart. In zijn hoofd zullen zich vast iedere avond gevechten met zeerovers afspelen bij het kijken op deze kaart.

Bekijk ook
wel of geen aov

Zelf ook een kaart voor je ontdekkingsreiziger bestellen?

Wil je zelf ook een kaart voor je ontdekkingsreiziger bestellen? (of misschien wel voor jezelf) wereldkaarten.nl heeft veel keuze in verschillende categorieën van trendy tot en met kinderkamer, afgedrukt op onder andere aluminium, glas, steigerhout en canvas. Ikzelf ben helemaal fan van de historische kaarten maar ook de kinderkamer kaarten zijn erg leuk. De prijzen zijn gemiddeld. Voor een kleine kaart betaal je ongeveer 35 tot 45€. De website is erg gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en heeft toch ruim voldoende keuze.

Is jouw kind ook zo’n ontdekkingsreiziger?

 

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (0)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top