Menu & Search
Winnaar shoptegoed Kaya sieraden

Winnaar shoptegoed Kaya sieraden

Afgelopen week kon je meedingen naar shoptegoed voor Kaya sieraden. Er werd massaal meegedaan waarvoor dank. Ik vond het erg leuk dat jullie de moeite namen om een bezoekje aan mijn website te brengen en meededen.

Helaas kan ik maar een iemand blij maken met een prijs maar weet dat ik het jullie allemaal gunde!

De winnaar van €35,- shoptegoed voor Kaya sieraden

De winnaar van het shoptegoed voor Kaya is:

Elisabeth Maria Martina

Elisabeth Maria Martina, gefeliciteerd! Ik neem vandaag contact met je op via de mail en wens je ontzettend veel plezier met het shoptegoed. Nu ben ik uiteraard wel benieuwd naar  jouw favoriete sieraad van Kaya.

Iedereen alvast een hele fijne moederdag gewenst! Niet gewonnen? Volg me op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief zodat je nooit meer een winactie mist.

3 Comments

Klets mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. די מריו
  5 maanden ago

  Gefeliciteerd.

  Love AS Always
  Di mario

 2. elisabeth maria martina
  6 maanden ago

  helemaal blij mee, dank u wel

  • 6 maanden ago

   Graag gedaan! Heel veel plezier ermee 🙂

Archief

Tekstschrijver nodig?