Menu & Search
Winnaar shoptegoed Kaya sieraden

Winnaar shoptegoed Kaya sieraden

Afgelopen week kon je meedingen naar shoptegoed voor Kaya sieraden. Er werd massaal meegedaan waarvoor dank. Ik vond het erg leuk dat jullie de moeite namen om een bezoekje aan mijn website te brengen en meededen.

Helaas kan ik maar een iemand blij maken met een prijs maar weet dat ik het jullie allemaal gunde!

De winnaar van €35,- shoptegoed voor Kaya sieraden

De winnaar van het shoptegoed voor Kaya is:

Elisabeth Maria Martina

Elisabeth Maria Martina, gefeliciteerd! Ik neem vandaag contact met je op via de mail en wens je ontzettend veel plezier met het shoptegoed. Nu ben ik uiteraard wel benieuwd naar  jouw favoriete sieraad van Kaya.

Iedereen alvast een hele fijne moederdag gewenst! Niet gewonnen? Volg me op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief zodat je nooit meer een winactie mist.

Volg jij me al op: |Instagram|Pinterest|Facebook|LinkedIn|Twitter|? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow


EN VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!


Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!