Menu & Search
Winnaars denksport winactie

Winnaars denksport winactie

Een week geleden schreef ik over de puzzelboekjes van Denksport Junior en hoeveel plezier Julian heeft in het maken van puzzels. Nog leuker is dat ik twee mensen blij mag maken met ook zo’n leuk puzzelpakketje! Uiteraard heb ik weer mijn best gedaan om zo eerlijk mogelijk de winnaars te kiezen door het trekken van lootjes. Ouderwets, maar werkt altijd 😉

De winnaars:

Erika van Koert en Leonie, jullie zijn de gelukkigen! Gefeliciteerd. Jullie pakketjes komen zo snel mogelijk jullie kant op. Als het goed is hebben jullie ook persoonlijk bericht in jullie mailbox. Sturen jullie even een mailtje terug met jullie adresgegevens? Ik wens jullie en de kindjes veel puzzelplezier toe.

Volg jij me al op: |Instagram|Pinterest|Facebook|LinkedIn|Twitter|? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow


EN VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!


Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!