Menu & Search

Winnaars winactie 3 jarig bestaan juliaflynn.nl

Winnaars winactie 3 jarig bestaan juliaflynn.nl

Zoals beloofd zou ik vandaag de winnaars bekend maken van mijn winactie. Dit allemaal omdat Juliaflynn.nl alweer 3 jaar bestaat. Reden voor een feestje dus. Ik ontving zulke lieve berichtjes van jullie! Ontzettend bedankt daarvoor. Prijzen weggeven blijft leuk en ik hoop dat als je niet gewonnen hebt je zeker nog een kijkje neemt. Er komen namelijk nog veel meer leuke winacties aan. 

Hoewel ik jullie ontzettend graag allemaal een prijs had willen geven ben ik helaas niet zo vermogend als Operah Winfrey en doe ik het dit keer zonder sponsors, maar er zijn in ieder geval drie mensen die ik hopelijk blij mag maken.

Wat kon je winnen?

Wat viel er ook alweer te winnen?

De eerste prijs: een gepersonaliseerd portretje van Nelleke Tekent. Ik was zo enthousiast over mijn eigen portretje dat ik besloot om er ook iemand anders mee blij te maken.

De tweede prijs: 20 euro shoptegoed voor een webwinkel naar keuze. Er zijn zo ontzettend veel leuke webwinkels dus eigenlijk kon ik gewoon geen keuze maken. Hopelijk kan de winnaar dat wel!

De derde prijs: Een theepakketje door mij samengesteld. Ik leef op thee en daarom leek het me leuk om een mede theeleut blij te maken met een pakketje vol lekkere thee.

De winnaars

In al het bovenstaande zijn jullie waarschijnlijk niet geïnteresseerd vooruit, de winnaars zijn …*insert tromgeroffel*

De 1e prijs is gewonnen door: Maaike, gefeliciteerd! Jij mag door Nelleke tekent een persoonlijk portretje laten maken

Verder naar de tweede prijs, 20 euro shoptegoed welke gewonnen is door: Fleur! Ik ben zo benieuwd welke webshop je kiest!

De winnaar van het theepakketje is: Claudia Diependaal

Gefeliciteerd dames, jullie ontvangen nog een mail van mij met verdere instructies. Geniet van dit prachtige zonnige weekend en van jullie prijzen.

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!