Menu & Search
Winterjas inspiratie voor je peuter

Winterjas inspiratie voor je peuter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

*Voor deze blog ontving ik shoptegoed

Afgelopen week heb ik de winterjassen vlug weer van zolder gehaald. In plaats van zich voorzichtig aan te kondigen, besloot herfst ervoor om te kiezen voor een verassingsaanval. BAM! Herfst, in je gezicht. Regen, wind, kou, gladde herfstbladeren waardoor je op je smoel gaat (…) Weg heerlijke nazomer. 

Iedereen was al voorzien van een warme jas om zich te weren tegen al het gruwelijke dat de herfst en winter te bieden heeft. (geloof me niet verkeerd, onder verzachtende omstandigheden zoals dekentje en chocolademelk, vind ik herfst en winter prima) behalve, peuter Nolah.

Een winterjas shoppen

Als het op shoppen aankomt voor mijn dochter dan vind ik dat toch wel minstens net zo leuk of mogelijk nog leuker dan voor mezelf, dus had ik weer een legitieme reden om me uit te leven.

De website schattigebabykleertjes.nl heeft leuke merken zoals: Name it, B. nosy, Vingino en Quapy. 

Mijn wensen: Roze! (niks, geen genderneutral gedoe) lang en warm. Niet zo veeleisend toch? Ik vind het belangrijk dat een winterjas wat langer is, vooral voor zo’n uk die ik regelmatig jurkjes en rokjes aandoe. Bovendien vind ik winterjassen vaak ”schijnwarm” ze zien er heel leuk en warm uit, maar zijn dat absoluut niet. Zoals mijn groene imitatiebontjas, die wel heel mooi is 😉

Lange roze jas van Name it

Roze winterjas met bontkraag

Na wat selecteer werk stuitte ik al snel op een lange roze jas van Name it (met bontje), die er ook nog eens ontzettend schattig uitzag. De jas voldeed aan al mijn wensen, en als iets goed is, dan is er geen reden om verder te zoeken toch? Die werd dus zonder pardon het winkelmandje in gepleurd.

Het is altijd maar afwachten of iets dat je online besteld er in het echt net zo veelbelovend uitziet, dus bereid ik me altijd voor op een teleurstelling die eindigt bij het postkantoor.

Gelukkig monde het dit keer niet uit op een deceptie. Sterker nog. De winterjas voldeed aan alle verwachtingen, en ook Nolah keurde de jas goed: ”Lolaaah, mooooi!”

Roze muppet

Ik kocht de jas op de groei dus het ziet er nu nog een beetje uit als een afgeschoten roze muppet op pootjes, maar dat maakt het er zeker niet minder schattig door.

Wat voor duivelse stormen en kou de herfst ook te bieden heeft dit jaar, wij zijn er klaar voor!

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Er zijn geen reacties :-(

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!