Menu & Search
Zoektocht naar de perfecte spijkerbroek

Zoektocht naar de perfecte spijkerbroek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Sorry voor mijn buttfie. Wat overigens echt bestaat, ik heb het op google opgezocht. Boobfies ook en bathfies. WEIRD. Ik zal er geen voorbeelden van plaatsen maar ik durf te wedden dat je nu een kijkje gaat nemen. In Amerika kun je er trouwens voor in de gevangenis belanden: laaghangende broeken waarbij het ondergoed zichtbaar is is in verschillende staten strafbaar.

Nu ik er trouwens zo over nadenk, heb ik al eens eerder een foto van mijn kont gepost, ook niet zo’n succes. Oké nu wordt het wel heel erg vreemd. Wat ik eigenlijk met deze kont-selfie of netter gezegd, foto van mijn derrière wil zeggen is dat ik de prins op het witte paard onder de spijkerbroeken nog niet ben tegengekomen. Dus ben ik een zoektocht gestart naar de perfecte spijkerbroek. Mijn spijkerbroeken zakken echt altijd, ja altijd af. Ook met riem.

De perfecte spijkerbroek, bestaat die?

Of het aan mijn figuur ligt, of ik gewoon de verkeerde broeken koop, ik weet het niet. Ze zijn altijd te klein, te groot, te strak, te laag. Terwijl ze in de winkel gegoten lijken te zitten. Toch loop ik na verloop van tijd zo bij alst bovenstaande very uncharming foto. HIJSEN MAAR! Heb je weer zo’n bouwvakkers decolleté.

Spijkerbroek die zich automatisch aanpast aan je lichaam

Wat ik eigenlijk moet hebben, is een spijkerbroek zonder gedoe. Een spijkerbroek die zich aanpast aan mijn lichaam, mooi is en heerlijk zit. Eentje die nooit meer afzakt, ook zonder riem.

Ik denk dat het probleem zich overigens zit in mijn heupen en billen, die zijn niet echt welgevormd waardoor een spijkerbroek niet echt iets heeft om te blijven hangen (het is maar een theorie)

Dus ik begon mijn zoektocht en vond bergen aan tips: spijkerbroek was tips tot en met welke spijkerbroek hoort  bij de vorm van je bips. Waarom is er niet gewoon een fit-all jeans zonder gedoe voor drukke luie moeders? Eentje die zich automatisch naar de vorm van je kont vormt. Of een spray-on spijkerbroek? Net zoiets als spray tan, maar dan spray jeans.

Gelukkig vond ik ook een paar bruikbare tips, weliswaar geen fit-all jeans maar al een stuk minder gedoe en een heleboel positieve verhalen:

De Levis curve ID

Jeans in drie pasvormen afgestemd op het vrouwelijk lichaam. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, wassingen en vormen. Niet op maat maar op vorm.

Iets dat ik zeker wil gaan uitproberen. Voor nu moet ik jullie dus nog even teleurstellen tot ik deze heb getest.Hopelijk vind ik mijn ideale spijkerbroek snel, zodat er een eind komt aan al die vreselijke afzak momenten.

”Omdat konten nou eenmaal niet hetzelfde zijn.”

Herkent jouw kont ook deze spijkerbroeken ellende, of heb jij de perfecte spijkerbroek al in je bezit?

Wordt vervolgd. 

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!